Patrimoniul istoric national între profesionism si amatorism

Quoted post

pratmin

#247 Re:

2014-02-13 21:16

#245: Zalmoxis -

Iarasi incep cu sfarsitul: aceasta petitie este un inceput ratat, din pacate.

1. Semnatarul petitiei are salariul de 5500lei, care nu este nici pe departe aproape de salariul minim in RO. Nu este important insa, asa cum nici faptul ca oricine incepe viata in campul muncii incepe cu salarii mici. Inca o data vreau sa evidentiez ca toti suntem egali, macar in anumite aspecte...

2. "necropolă dacică făcută harcea-parcea", referitor la ce spuneti dvs. despre descoperirea de la Zlatna: nu este oare o exagerare? Colegul nostru a incetat sapaturile de indata ce arheologii la care a predat artefactele gasite in doua randuri i-au cerut acest lucru.

3. Pentru semnale mai puternice aveti dvs. in dotarea muzeelor detectoare profesionale, care gasesc metale la adancimi mult mai mari.

4. Faptele de pe teren pe care le cunoasteti care sunt? macar 1-2 sa le stim si noi. Eu am gasit doar bombe si tevi dezafectate de la sonde la adancimi mai mari.

Intrebare din curiozitate, pentru faptul ca va "vad" un om deschis la dialog:

Credeti ca semnatarul petitiei are dreptate in ceea ce priveste acuzatiile aduse colegului nostru Iulian Enache?

Raspunsuri

Iulian Enache

#260 Re: Re:

2014-02-13 22:01:09

#245: Zalmoxis - #247: pratmin - Re: Credeti ca semnatarul petitiei are dreptate in ceea ce priveste acuzatiile aduse colegului nostru Iulian Enache?

Din pacate se vede clar ca petitia a fost scrisa in graba de catre autor fara sa se documenteze absolut deloc in privinta faptelor cu toate ca dovezile erau doar la cativa metrii de domnia sa la propriu vorbind fiind in mana colegilor dumnealui. Aceasta e menita sa sensibilizeze pe Domnul Ministru al Culturii in cel mai josnic mod posibil. Domnul Teodor isi bazeaza afirmatiile pe fotografii facute de mine cu un telefon mobil si pe presupuneri, lucru nedemn de un specialist in cadrul MNIR.

Ghinionul pentru domnia sa a fost ca in cazul predarii tezaurului meu toti pasii au fost facuti legal iar in ceea ce priveste curatarea monedelor in prealabil trebuie sa va anunt domnule Teodor ca si in prezent acestea au resturi de pamant pe ele asa ca rog unul din colegii dumneavoastra care posteaza aici(daca au putina demnitate si coloana vertebrala) sa spuna deschis daca dupa o curatare chimica mai raman pe monede asemenea resturi  de pamant, in aceste conditii se poate stabili foarte usor provenienta acestora. Datorita calitatii argintului acestea nu prezinta urme de oxidare. De fapt au fost prelevate deja probe de pamant din groapa de catre colegii dumneavoastra care s-au deplasat la locul descoperirii.

Sper sa nu ma intelegeti gresit dar un "infractor" este o persoana care a savarsit si a fost condamnat pentru o fapta penala, care e aceasta?? Sunt cuvinte grele la care ar fi trebuit sa meditati inainte sa le aruncati intr-un spatiu public fie el si virtual. Si totusi spuneti ca nu aveti nimic cu mine personal, cu toate ca in intregul cuprins al petitiei faceti afirmatii exprese la adresa mea.