Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#17116

2014-02-12 15:49

Cata ceata este la unii in cap. Sunteti total absenti. Tot ce se scrie mai sus, exista acte, inregistrari contabile, serii, decizii, ministrii care au semnat, PRESEDINTII TARII CARE AU FOST DE ACORD ...etc. Voi in capul vostru credeti ca plecau asa prin inchidea ochilor lui nea Gheorghe in gara sau la poarta.

STATUL ROMAN PRIN REPREZENTANTII SAI PLUS CREDITORII, O SA VA LUMINEZE SI LAMUREASCA.

O SA RASPUNDA CEI VINOVATI !!!

Doamne cata durere pe voi, ca vi se dadea de munca si aparea brusc o hartie din aia care spunea STOP OLTCHIM, sau lasati pe altii, ca-i deranjati voi astia de la Valcea, trebuie sa manance unii niste carnati sau caltabos...

ACUM CE SE INTAMPLA CU OLTCHIM, ESTE CRIMA. OPRIREA SI STATIONAREA, PLUS PIERDERILE SUNT ATAT DE REALE, INCAT NICI NU VRETI SA VEDETI.

 

p.s. DOMNULE CERNEV SA-TI FIE RUSINE, DAR PCC TE-A LASAT ..., O SA RASPUNZI SI PENTRU ASTA.

Raspunsuri


Musafir

#17117 Re:

2014-02-12 15:56:19

#17116: -

Crede-ma ca sunt de acord cu tine.

Marea drama probabil nici macar tu nu o sesizezi in mintea ta aia clara: tocmai asta e ideea ca toate lucrurile de mai sus sunt cu acte in regula (in mare parte) - asa cum se intampla peste tot in tara asta. De fapt asta e strigator la cer. Noi de fapt, pe ce ne certam? Pe ce au furat altii?

Ceea ce se intampla acum insa se intampla pentru ca altii au inchis ochii acu' ceva timp.

Crezi ca se pacaleste careva ca astia de acum sunt mai breji? Nimic mai fals. Dar hai sa nu-i transformam pe hoti in martiri. Oricare ar fi ei.

Si noi, oamenii de rand purtam o mare responsabilitate pentru ce s-a intamplat si pentru ce se intampla - pentru lipsa de atitudine.

Ne bucuram ca ne vorm privatiza? Halal natie.

 

Si iata, l-ati gasit pe Cernev vinovat de toate. Deci, inca o data: noi am trait pe luna pana acum?

A indraznit ala sa prezinte un raport in care, suprinzator, fosta echipa manageriala era indicata ca raspunzatoare de situatia in care se afla societatea, si gata, aia sunt dusmani si trebuie schimbati?

Pai, pe cine mama naiba putea sa indice ca raspunzator? Pe turci? Pe nemti?

Bai, ce mama dracului e cu prosteala asta pe capul vostru?

PCC ? Pai cine i-a adus aici?

 

Si uite, ca acum am vazut, uite ce prostii scrii

p.s. DOMNULE CERNEV SA-TI FIE RUSINE, DAR PCC TE-A LASAT ..., O SA RASPUNZI SI PENTRU ASTA.

 

deci, exprimare de clasa a IIa profesionala - cum naiba, deci sa-ti fie rusine ca te-a lasat PCC? o sa raspunda pt ca l-a lasat PCC?

Bai, nu mai bea ma cand scrii ca gandesti ca lichidul din paharul ala; pai ii pui pe altii la colt si tu nu ai nici o ratiune in gandire! Cum dracu' a gasit mah Roibu numai idioti din astia ca tine, frustrati care faceau tabele suparati ca nu puteau  fii si ei sefi. De unde naiba v-a adunat?

Vii si pui tot felul de caricaturi, ataci in stanga si-n dreapta la deruta si la intimidare, de parca noi suntem ultimii prosti iar tu desteptul lu' peste prajit care detine adevarul adevarat! Cum naiba de le stii tu pe toate? Scrie in Vocea Valcii?

Crede-ma ca mai rau ii faci dlui Roibu, ii creezi un mare deserviciu prin chestiile astea!

 

Ai vreo dovada solida, concreta ca Cernev e omul PCC? dar, te rog, sa nu fie ca aia cu angajarea a 300 de oameni...stii tu! Eu astept sa ma convingi ca ai dreptate!