Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#16825 INCREDIBIL! Declaraţiile ministrului Gerea despre Oltchim. Video

2014-02-07 19:15

#16802: - INCREDIBIL! Declaraţiile ministrului Gerea despre Oltchim. Video
Reactia si ranjetul tamp a lui Cernev (vezi poza si urmareste video), in apararea ministrului si in infruntarea jurnalistilor.

http://www.criterii.ro/index.php/en/valcea/8543-incredibil-declaratiile-ministrului-gerea-despre-oltchim-video

http://www.timpuldevalcea.net/wp-content/uploads/2014/02/oltchim-6-feb1.jpg...

Jenant si penibil a fost si Cernev (vedeti video) care rânjea tâmp la tot ce spunea Gerea (uitati-va si-n poza) si care s-a transformat in avocatul lui Gerea (infruntand jurnalistii) cand Gerea a fost luat la intrebari cu privire la restantele salariale ale salariatiilor si disponibiliizatilor de la combinat. Cernev sustine ca restantele salariale vin de la inceputul anului 2013. Ii aduc aminte, pentru ca are memoria scurta sau selectiva, ca daca ar fi fost asa acestea ar fi fost la masa credala. La data intrarii in insolventa au fost doua chenzine restanta: lichidarea lunii decembrie 2012 - care printr-un artificiu a fost scoasa de la masa credala (si bine ca a fost scoasa) fiind platita de AJOFM; avansul lunii ianuarie 2013 - care a ramas la masa credala. Cernev sa bage la cap si sa nu mai minta sau sa mai dezinformeze.

Cernev nu a invatat nici pana acum ca un lider de sindicat este aparatorul drepturilor membrilor de sindicat nu a patronatelor sau ale statului. Cei de la USG si cei de la Cartel Alfa au vazut din prima clipa ce hram poarta si ce urmareste Cernev si tocmai de aceea i-au dat un sut in dos aruncandu-l peste garduri.

Noi nu am invatat nici pana acum ca acest sarpe nu urmareste decat interesele lui personale.

Sa nu uite ce ne spunea cand faceam naveta cu trenul si cand a ajuns consilier din partea PUR ca el nu este cu politica dar trebuie sa mai faca un ban ("ca sa are ce sa manance si copiii nostri"). Asta este adevaratul Cernev: UN MARE OPORTUNIST. De ce nu pleaca la pensie? Pentru ca este UN MARE OPORTUNIST.

Raspunsuri


Musafir

#16844 Re: INCREDIBIL! Declaraţiile ministrului Gerea despre Oltchim. Video

2014-02-08 10:21:17

#16825: - INCREDIBIL! Declaraţiile ministrului Gerea despre Oltchim. Video

Autorule, sa ne spui si noua, pentru obiectivitate, cam cum vezi tu evolutia in timp a lideruluipeviata Diculoiu si cam cum o apreciezi. Asa, obiectiv cum esti tu de la inceputuri.

 

Multumesc.