Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post

plecat

#26580 De afara

2014-01-17 10:38

Va faceti de ris cu asemenea petitii. Inventati abuzuri si credeti ca lumea va crede. Inteleg ca unii mai slabi de inger cred ce spuneti dar cei care sunt in stare sa citeasca o carte nu au cum sa creada asemenea inventii. Lumea civilizata are criteria si principii clare, invatati despre ele ca sa puteti iesi din mizerie.

Raspunsuri


Musafir

#26585 Re: De afara

2014-01-17 11:02:21

#26580: plecat - De afara

Nu inventează nimeni abuzuri , ele există și se văd cu ochiul liber . Ei , dar dacă tu stai în altă țară și  nu vezi lucrurile astea, e problema ta și nu ne face pe noi proști. Lasă-ne-n durerea nostră  să ne facem de râs și fii tu fericit „ afară ” . Când vezi că un popor o duce greu, nu vii și-ți bați joc de el , ajută-l dacă poți- dacă nu- atunci stai în bogăția ta și taci.  În loc să veniți cu idei și cu o vorbă bună , voi vorbiți în zeflemea și vă dați rotunzi, ce tari sunteți voi și ce mămăligari sunt cei din țară.

Să vă fie rușine că nu știți să dati mâna cu poporul din care vă trageți și când plecați din țară,  vă uitați rădăcinile ; suntem noi de vină pentru dezastrul ăsta sau politicienii ? Tot de noi faceți bășcălie ?