Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

PROPENOXID

#15563 DE ACORD!

2014-01-14 19:12

Si noi cerem DEMISIA lui Cernev si Ghioca! Au pacalit prea multa lume si si-au insusit multi bani, foarte multi bani din cotizatiile noastre. DEMISIA JAVRELOR !!!

Raspunsuri

un disponibilizat

#15565 DE ACORD?

2014-01-14 19:41:39

#15563: PROPENOXID - DE ACORD!
Daca ati inceput sa ganditi asa este foarte bine! Membrii SVO trebuie sa inteleaga ca cei doi lideri ii trag in jos. Membrii SVO trebuie sa inteleaga ca cei doi lideri i-au vandut si nu au urmarit decat proprile interese.

Si, uitati ce declara cernev in ZIARUL DE VALCEA - http://ziaruldevalcea.ro/2013/12/16/contractul-de-privatizare-al-oltchim-va-fi-semnat-la-hotelul-double-tree-by-hilton-din-bucuresti/ cu privire la cauzele insolventei:
"alte cauze ale insolvenţei SC Oltchim SA au fost reprezentate de majorarea salariilor într-o perioadă în care se acumulau pierderi masive, investiţii enorme în instalaţiile neproductive, lipsa unor măsuri de restructurare (adica si disponibilizari de salariati) în perioada în care combinatul a fost afectat de criza economică".

Adica, in traducere libera, cernev il acuza pe Roibu pentru ca:
- a marit salariile la Oltchim;
- nu a disponibilizat salariatii de la Oltchim.

Bine tovarasu' cernev, cand Roibu ti-a marit salariul de sef sectie - paznic de zi la "fiare" inerte, de ce nu ai refuzat acest lucru si de ce nu ai cerut sa fi disponibilizat. Ai tras cu dintii de scaunul tau caldut si nu ai cedat decat atunci cand ai fost trecut la dispecerat pe bani mai multi si pe timp liber berechet.

Cand ai fost "uns" ca reprezentant al salariatilor - viitor presedinte de sindicat ti-ai tras si bonus: transferul sotiei de la design.ro la oltchim si nu pe post de palmas si nu pe bani putini.

Cand ti-ai "tras" sindicat cu ce ai momit oamenii ca sa se inscrie in sindicatul tau? Nu cumva cu marirea salariilor, cu functii special si ad-hoc infintate, cu garantarea "vesnica", "intru vesnica ta pomenire", a locurilor de munca pentru membrii tai de sindicat?

Cand 1.000 de oameni au fost disponibilizati tu ai spus "pas" atat pentru tine cat si pentru consoarta ta.

Acum vii sa ne spui ca Roibu a gresit cand ne-a marit salariile si nu ne-a disponibilizat?

Asa gandeste un lider de sindicat si asa sunt aparati salariatii prin masuri de disponibilizare si de inghetare a salariilor?
Tu o sa vrei acum sa ne convingi sa acceptam MICSORAREA SALARIILOR si DISPONIBILIZARI.

Sa va fie rusine tovarasu' cernev si tie si lui ghioca pentru tot ceea ce ati facut si pentru tot ceea ce declari in presa si, MARS ... MARS DE ADIO (versuri din Mars de adio de Adrian Paunescu):

La muncă, derbedei, că trece anul
Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul.
Făceaţi pe democraţii cei cucernici,
Cristosul mamii voastre de nemernici!
Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine
Şi-apoi convingeţi-vă că e bine.

http://i.imgur.com/2HegvXQ.png?1?2491...


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2014-01-15 00:39:18