Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#15351 intelege si tu ceva....

2014-01-08 15:51

In conjunctura actuala, nu as recomanda la nimeni sa mai plateasca cotizatii. Am specificat: niste banditi liderii astia !!!! Eu am dezvoltat" o stare de fapt"-ca, astia ne-au invrajbit !!! Daca nu ne privatizam cat de curand, astia ne fac franjuri. Trebuie sa ne aparam cumva: informandu-ne reciproc. Daca mizam in continuare pe liderii de sindicat, suntem rasul curcilor !! Sa lucreze benevol, pentru noi, nu mai ramane unul: il vezi pe GHIOCA-NAS ROSU-CEI DOI BULIBASA si care mai croseteaza pe acolo, ca ar face munca patriotica? Astia au muncit la viata lor ? Dar, vezi tu, toti din conducere au controlat oamenii , cu ajutorul acestor gainari. Iar liderii de nuclee s-au multumit ca iau 1 mil pe luna, de la fraieri. Sunt ca hienele, te iei de unul,sar toti!!! Chinezii ii toaca si ii baga la condimente cand prepara cainii, daca au de-a face cu ei.

Raspunsuri


Musafir

#15361 Da, liderii SVO au dreptate. Se schimba conducerea la OLTCHIM!

2014-01-08 19:20:09

#15351: - intelege si tu ceva???

Dupa ce "liderii SVO" au "prestat" 3 zile de "greva a foamei" la inceputul lunii decembrie si s-au "intalnit" cu Ponta la Palatul Victoria si dupa ce aceiasi "lideri ai SVO" au fost la sfarsitul lunii decembrie si "au prestat" la DNA, pe STICK denuntul lui Pirvu si pe "cale orala autodenuntul lor COPRESEDINTII USL: Ponta - Prim Ministru al Guvernului Romaniei si Antonescu -  Presedinte al Senatului Romaniei, VIN LA OLTCHIM luni 13!!! Deja au plecat spre Ramnicu Valcea:

http://www.kmkz.ro/wp-content/uploads/2014/01/copilotul.jpg...

Preluare imagine din http://www.kmkz.ro/de_ras/poze-de_ras/romania-zilele-noastre/

Asteptati-i! Autoturismul din imagine va fi daruit, conform uneia dintre solicitarile scrise ale "grevistilor foamei", ca masina de serviciu, sindicatului victoria.