Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Unul

#14309 Re:

2013-12-12 14:27

#14298: musafir -

"DATI BAI BANI LA DISPONIBILIZATI ,BANIIIIIIIIIIIIIII BA CA USOR USOR VA AJUNG BLESTEMELE LOR SI PACAT DE VOI CA SANTETI TINERI CA INAFARA DE TRIBUNAL EXSISTA O JUSTITIE DIVINA CARE NU SCAPAM NICI UNUL DINTRE NOI DOAR CA DEPINDE CE AM FACUT PE AICI"

Ii doare pe toti in CUR de JUSTITIA DIVINA ca de cealalta sunt protejati. Chiar crezi ca baietii sunt veniti cu pluta pe autostrada? Oare crezi ca ajungeau ei asa din senin administratori juridici , speciali , directori fara sa aiba spatele asigurat? Crezi in continuare ca exista Mos Craciun? Oamenii astia au venit cu o misie de sus de tot si misia lor nu e aceea de a da salarii la angajati si compensatoriile la disponibilizati. Dimpotriva. Ca ei isi ia salariile lor dolofane la zi , asta e cu totul alta problema. Ei sunt baietii destepti, noi cei multi dar prosti. Ca sunt baieti destepti nu ma poate contrazice nimeni atata timp cat ei isi permit sa manipuleze si sa-si bata joc de atatia angajati. E adevarat ca ei au parghiile lor prin care realizeaza aceste lucruri , dar si noi avem prajinile noastre , dar nu le folosim.

Referitor la "justitia divina" :pana la dumnezeu, te mananca sfintii

 

Raspunsuri


Musafir

#14311 Re: Re:

2013-12-12 14:36:48

#14309: Unul - Re:

oamenii destepti niciodata nu o sa faca cretinismele care le fac astia de vede si alalalt din partea ailalta a globului pamantesc ....