S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2808 Mobilizare internațională

2013-11-26 11:09

http://www.culturavietii.ro/2013/11/26/mobilizare-internationala-sprijinul-referendumului-pentru-familie-din-croatia/

Aproape 80 de organizații care apără drepturile familiei, din Europa și de pe alte continente, au remis parlamentarilor croați o scrisoare deschisă de sprijin pentru referendumul constituțional ce va avea loc în această țară duminică, 1 decembrie. Tema acestui referendum este înscrierea în legea fundamentală a familiei întemeiată pe căsătoria între o femeie și un bărbat. Referendumul a fost convocat după colectarea de către coaliția de ONG-uri conservatoare „În numele familiei” a 750.000 de semnături de la alegătorii croați.

Referendumul are o miză importantă, ambele tabere – lobby-ul homosexual și apărătorii familiei – fiind cu ochii pe Croația. Dacă apărătorii familiei vor avea succes, falia existentă deja între Europa de Vest, căzută fără speranță în mâinile propagandei homosexuale, și Estul în care „căsătoriile” și formele alternative de „familie homosexuală” sunt ca și inexistente.

Inițiativa „În numele familiei” a reușit colectarea a 750.000 de semnături, mai mult de 10% din populația Croației, ca răspuns la pretențiile crescânde ale homosexualilor sprijiniți de SUA de a instituționaliza „căsătoria” și filiația pentru cuplurile de același sex.Semnăturile au fost strânse în doar 2 săptămâni, cu implicarea directă a Bisericii Catolice.

De remarcat că parlamentarii de la Zagreb s-au lăsat greu convinși să fixeze data referendumului și să asigure logistica necesară, guvernul de stânga intenționând chiar o contra-măsură de legiferare a așa-ziselor „parteneriate civile” pentru homosexuali. Efectul acesteia va fi însă mult limitat de noile prevederi constituționale.

continuare aici: http://www.culturavietii.ro/2013/11/26/mobilizare-internationala-sprijinul-referendumului-pentru-familie-din-croatia/

Raspunsuri


Musafir

#2822 Re: Mobilizare internațională

2013-11-29 03:25:13

#2808: - Mobilizare internațională

Dr Judith Reisman, care a petrecut decenii studiind frauda lui Alfred Kinsey si a asa-zisei revolutii sexuale, a fost invitata in Croatia (in urma concedierii unei jurnaliste care a transmis unei tari intregi adevarul despre ''revolutia sexuala'' ) pentru a participa la dezbaterea legata de noua programa scolara pe marginea educatiei sexuale. Acolo a avut parte de o agresivitate si incercare de intimidare care demonstreaza cat de mare este miza ''cuceririi'' culturale a acelei tari.

http://henrymakow.com/2013/02/reisman.html

 

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...