S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2765 pedofilia? orientare sexuala.

2013-11-04 18:42

http://www.antena3.ro/externe/exista-o-noua-orientare-sexuala-descoperita-de-psihologii-americani-pedofilia-233180.html

si unii aiuriti ne mai indica si reactia copiilor la homosexualitate.

"Criticii homosexualității avertizează de ceva timp că după ce societatea acceptă homosexualitatea ca pe un simplu stil alternativ de viață, totul va fi posibil. Apărătorii homosexualității au spus că asta nu se va întâmpla niciodată. Cu toate astea, psihiatrii încep să facă lobby pentru redefinirea pedofiliei, la fel cum s-a făcut pentru redefinirea homosexualității. În 1973, Asociația Americană de Psihiatrie a declasificat homosexualitatea de pe lista bolilor mentale." de pe -http://www.semneletimpului.ro/stiri/Exista-o-noua-orientare-sexuala:-pedofilia-12477.html

http://www.culturavietii.ro/2013/10/30/militantul-ateist-richard-dawkins-apara-pedofilia/

degenerare maxima.

Raspunsuri


Musafir

#2766 Re: pedofilia? orientare sexuala.

2013-11-04 19:06:04

#2765: - pedofilia? orientare sexuala.

Fireste. Asta e pasul urmator.

Zoofilii stau si ei la rand; exista carti care teoretizeaza ''iubirea dintre om si necuvantatoare'', asa cum am vazut intr-un documentar Vice, filmat in Columbia, unde, in regiunile rurale, exista traditia de a exersa actul sexual pe magarite inainte de a face acest pas cu femeile (nu pun link pt ca e foarte scarbos; m-am uitat cand cineva mi-a spus ca nu sunt scene explicite si m-a pacalit, au fost; chiar nu aspiram vreodata sa vad asa ceva). Exista oameni care vad si in zooflilie o orientare sexuala perfect valabila.

Foarte potrivita data articolului Antena3, 31 octombrie. Ce zi mai buna decat o sarbatoare satanica pentru a inaugura normalizarea pedofiliei.

Daca asa considera eminentele de la APA, trebuie sa fie adevarat, pana la urma sunt ''oameni de stiinta'' (constiinta, nu, evident)... Doar asta e dovada suprema adusa si de homosexuali pentru normalitatea inclinatiei lor, decizia acestei institutii (acestui grupulet de oameni supus mitei si presiunilor externe).

M-ar interesa parerea unor homosexuali vis-a-vis de subiectul asta, acum ca simpatizantii au primit unda verde de la americani sa sustina toleranta fata de pedofilii care nu se manifesta (inca).

PS: Pro Tv nu a preluat aceasta stire. Ma intreb de ce.

 


Musafir

#2769 Re: pedofilia? orientare sexuala.

2013-11-07 20:59:52




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...