S.O.S. familia!

Quoted post

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#2672

2013-10-01 20:09

Cum spuneam cateva comentarii mai inainte, m-as fi bucurat sa existe macar o persoana, din randul homosexualilor si/sau al activistilor homosexualitatii, cu care sa se poata purta un dialog pe argumente, pe detalii care explica implicatiile in social (in special, in randul copiilor). Insa nu exista, la aproape doua luni de la lansarea petitiei, nici macar o singura persoana care sa fie in stare sa poarte acel dialog cap-coada, urmarind in mod logic si psihologic niste idei (macar una-doua acolo...).
In schimb, din 5 in 5 zile mai posteaza careva un link cu stiri de impact negativ folosindu-se de asta pt a cersi hrana pt orgolii. Un link cu reclame la ce-stiu-eu-ce, in care un ulterior interviu e GHIDAT de un adult, un link cu animale crescute in captivitate etc... Acum ar urma, dupa traiectoria prognozata de mine, iar niste postari pornografice.
Nici nu mai stiu, desene animate au fost? Sa rad sau sa plang? Pai asta este perceptia voastra despre homosexualitate? Asta?! Inafara ca, pt cei ce fac lobby pro-homosexualitate, homosexualitatea e pusa pe picior de egalitate cu rasa (lucru absolut incorect, inexact si nici macar asemanator), cu instinctul animalic, ce ar mai fi de argumentat in favoarea homosexualitatii?
Nimic. Unde nu este, nimeni nu poate defini, caci numai cuvantul defineste. Ceea ce cuvantul nu poate defini, nu exista.
In primul caz, al reclamei in care sunt FOLOSITI copii, nu copiii vorbesc, ci ei reactioneaza (asa cum spune si titlul filmuletului - "kids react...") la un set de intrebari alese de catre coordonatorul interviului (in tehnica sociologica se stie ca exista intrebari de debut, intrebari de armonizare, intrebari capcana, intrebari de sondare etc - deci care sunt astfel construite si aranjate in procesul interviului, contand chiar ordinea in care sunt puse, pt a deservi unui scop). Deci in acest caz nu copiii cuvanteaza, ci ei doar reactioneaza la niste stimuli. O fetita de 8-9 ani, hai fie 10, nu stie ce inseamna personalitate/caracter (desi foloseste acesti termeni in interviu), astea fiind notiuni care se predau abia dupa varsta de 16 ani, cand persoana are discernamant si poate intelege ce inseamna control al emotiilor. De ce, oare, operatorul nu a intrebat-o ce intelege ea prin persoinalitate, prin caracter?
Iar in al doilea caz, filmuletul cu leii, e de prisos sa evidentiez ca nici leii nu cuvanteaza.
Dar voi, oameni buni, care aveti la discretie atata amar de experienta, limbaj, personalitate conturata, putere de autocontrol al emotiilor, intentii clare, voi ce aveti de cuvantat? N-am aflat inca nimic despre motivatia pt care aparati cu atata inversunare homosexualitatea!
Daca totusi va hotarati sa mai spuneti ceva, va rog s-o faceti pe puncte, ne-ar fi mai usor sa avem un dialog raspunzand organizat si concret pe niste idei. Altfel, nu faceti decat galagie si, eventual, animatie...

Raspunsuri


Musafir

#2680 Re:

2013-10-04 14:22:41

#2672: Dana Captilin -

A innebunit lumea...

Tara arde si baba se piaptana...
Asa s-ar caracteriza petitia asta. Avem o gramada de probleme de rezolvat si noi ne batem aici pe aprobare casatorie homosexuali -dupa caz negare.
Hai sa fim seriosi nu o sa se intample prea curand in Romania si cu asta am inchis subiectul.
Alergam dupa cai verzi se pare...
Si mai lasati oamenii sa traiasca asa cum vor, pentru ca e dreptul lor. 
Ati gasit tot felul de motive pentru care nu este corect sa fii homosexual, este corect sa fii tu, straight, la casa ta, cu femeia si copilul din dotare etc.
Asta e normalitatea ca asa o definiti voi. Ca sa vezi ca normalitatea voastra a dus lumea in locul in care e, la urma urmei procentul de "anormali" duc societatea inainte si aduc adevaratele schimbari.
Dar de unde sa recunoasteti voi, care va simtiti bine ca propagati aici lupte anti homosexuali si ignorati mizeria in care traiesc oamenii de langa voi?
Gata cu asta ma retrag.

Doamna Dana, homosexuali si lesbiene au comentant la acest articol,dar sunteti prea blind ca sa vedeti asta :) va ajut cu un link, despre gena gay. Enjoy.

http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/219047/Prof-dr-Vasile-Nitescu-Cine-se-naste-cu-GENA-Gay-1-va-fi-HOMOSEXUAL-


Musafir

#2692 Re:

2013-10-12 10:30:28

#2672: Dana Captilin -

Ti-au fost aduse argumente, unele chiar bune. Degeaba incerci o mica manipulare si pozare in victima, stim ca ai avut grija sa le stergi in doi timpi si trei miscari imediat ce ai depistat o fraza care nu are legatura directa cu petitia.

Folosind expresia "pro-homosexualitate", dovedesti ca harbar nu ai despre ce vorbesti prin comentarii si petitie. E vorba de anumite drepturi, stiu ca nu intelegi devreme ce tu nu duci lipsa de vreunul si sincer mi-e lene momentan sa iti explic de ce eu si partenerul meu, ambii maturi, cu facultati, cu job-uri (nu ca ar avea relevanta aceste detalii, doresc sa scot in evidenta faptul ca oamenii gay nu sunt nici retardati, nici bolnavi), nu ti-am afecta cu nimic familia perfecta daca am beneficia de un act legal prin care ne protejam bunurile materiale bobandite in ani si ani de relatie. Pentru asta sunt acele acte, nu pentru a-mi valida sentimentele. Din fericire, nu vei putea lupta niciodata impotriva lor, pur si simplu nu ai avea cum sa castigi.

Nu se pune homosexualitatea pe acelsi palier cu problemele rasiale, ci faptul ca sloganurile folosite in anii '60 impotriva casatoriilor intre albi si negri sunt folosite in prezent cand vine vorba de parteneriate civile. Iti recomand sa vizualizezi filmul de Oscar, The Help (il gasesti online subtitrat) si sa-ti intrebi constiinta in ce caracter se regaseste.

Cat despre videoclipul cu copiii, daca vorbeau frumos despre Dumnezeu si religie, ti s-ar fi umplut inima si sufletelul de bucurie, nu ai mai fi pus nimic la indoiala. Stii in sinea ta ca acei copii au un nivel de inteligenta mai ridicat. Dar am o veste buna pentru tine: exista poze pe internet in care parintii isi pun copiii sa tina in maini pancarte cu sloganuri precum "God hates fags". Cauta-le, iti vor face ziua mai fericita.


Musafir

#2724 Re:

2013-10-19 21:24:45

#2672: Dana Captilin -

proasta de dai in gropi , hahaha




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...