S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2625

2013-09-21 14:11

dar cata ura si judecata pe aici. De cand scopul vietii este sa procreezi? am vazut ca toata lumea foloseste "sodoma si gomora". Macar sunteti informati corespunzator? Sodoma si Gomora a fost distrusa din cauza orgiilor, a sexului cu mai multi parteneri, nu din cauza iubirii intre doua persoane de acelasi sex. Vorbiti de homosexuali ca de ciuma. Daca ne referim doar strict la partea sexuala putem aminti ca si cupurile str8 practica sexul oral sau anal. Cunosc multe specimene feminine care fac decat sex oral sau anal ca sa nu-si rupa himenul ca sa ramana "fata buna" a tatii.
Ce sa mai vorbesc de biblia, pe care o invocati cu totii unde se promoveaza sclavia,violul si etc. Oare cati dintre voi care tot comentati traiti intr-un totul dupa cuvantul Lui Dumnezeu? :)

Raspunsuri

Cătălin M.

#2626 Re:

2013-09-21 15:33:42

#2625: -

Vorbiti de homosexuali ca de ciuma.

 

Nu de homosexuali vorbim ca de ciumă, ci de homosexualitate. Una este ciuma, alta ciumaţii. La fel şi cu homosexualitatea şi homosexualii. Totuşi, în ce priveşte pe homosexuali (sau, mai degrabă pe activiştii lor) problema este alta: în timp ce ciumaţii luptă să scape de ciumă cu toate puterile lor, aceştia din urmă vor să impună homosexualitatea prin toate mijloacele posibile. Pentru asta, bine finanţaţi şi sprijiniţi logistic de o întreagă şcoală ideologică de sorginte marxistă, au iniţiat o mişcare la nivel mondial care, în primă fază a trebuit să ateste că perversiunea lor este înnăscută şi naturală, apoi să o impună ca normalitate tuturor, în ciuda respingerii fireşti de către majoritatea covîrşitoare. În consecinţă, militanţii şi activiştii homosexuali sînt mai nocivi decît ciumaţii, fiindcă lupta lor este spre propagarea răului, nu spre ameliorarea sau eradicarea lui. Însă, în ciuda acestei nocivităţi, din Biblia pe care dumneavoastră o blamaţi avem învăţătura că omul este perfectibil şi că Dumnezeu îl aşteptă pe fiecare din rătăcirile lui: "Eu nu voiesc moartea păcătosului, ci ca păcătosul să se întoarcă de la calea sa şi să fie viu. Întoarceţi-vă, întoarceţi-vă de la căile voastre cele rele!" (Iezechiel 33, 11) Aşa că judecata nu e a noastră, ci a Lui.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...