S.O.S. familia!

Quoted post

Cătălin M.

#2626 Re:

2013-09-21 15:33

#2625: -

Vorbiti de homosexuali ca de ciuma.

 

Nu de homosexuali vorbim ca de ciumă, ci de homosexualitate. Una este ciuma, alta ciumaţii. La fel şi cu homosexualitatea şi homosexualii. Totuşi, în ce priveşte pe homosexuali (sau, mai degrabă pe activiştii lor) problema este alta: în timp ce ciumaţii luptă să scape de ciumă cu toate puterile lor, aceştia din urmă vor să impună homosexualitatea prin toate mijloacele posibile. Pentru asta, bine finanţaţi şi sprijiniţi logistic de o întreagă şcoală ideologică de sorginte marxistă, au iniţiat o mişcare la nivel mondial care, în primă fază a trebuit să ateste că perversiunea lor este înnăscută şi naturală, apoi să o impună ca normalitate tuturor, în ciuda respingerii fireşti de către majoritatea covîrşitoare. În consecinţă, militanţii şi activiştii homosexuali sînt mai nocivi decît ciumaţii, fiindcă lupta lor este spre propagarea răului, nu spre ameliorarea sau eradicarea lui. Însă, în ciuda acestei nocivităţi, din Biblia pe care dumneavoastră o blamaţi avem învăţătura că omul este perfectibil şi că Dumnezeu îl aşteptă pe fiecare din rătăcirile lui: "Eu nu voiesc moartea păcătosului, ci ca păcătosul să se întoarcă de la calea sa şi să fie viu. Întoarceţi-vă, întoarceţi-vă de la căile voastre cele rele!" (Iezechiel 33, 11) Aşa că judecata nu e a noastră, ci a Lui.

Raspunsuri


Musafir

#2627 Re: Re:

2013-09-21 18:35:30

#2626: Cătălin M. - Re:

Sunt total de acord, in afara de un lucru: nu ei au infiintat aceasta miscare, neavand ... cum sa ma exprim elegant... tenacitatea? Spiritul organizatoric? Se stie ca atunci cand omul e stapanit de un viciu, el sufera un dezechilibru psihic si emotional, nu mai percepe realitatea asa cum este ea - ori pentru a schimba abil societatea trebuie sa o intelegi, sa o vezi in mod realist, iar ei nu sunt capabili de asa ceva. Unii pastreaza o anumita luciditate nelasand viciul sa le domine viata (pastrandu-l in privat), dar in cazul celor dedicati acestei propagande (infaptuite prin ei fara a fi insa conceputa de ei) se cunoaste de la distanta acest dezechilibru - violenta verbala, vulgaritate extrema, amenintari, reactii disproportionate, incoerenta, infantilism etc. E greu de crezut ca asemenea oameni ar putea coordona o campanie reusita de propaganda.

In spatele lor stau insa oameni cu tot interesul in a transforma radical societatea; ei lucreaza din umbra, sponsorizeaza la greu (George Soros, fundatia Rockefeller samd) si angajeaza experti in propaganda pentru a ii face pe sus-numiti sa para nu doar echilibrati ci chiar superiori majoritatii. Dand crezare acestor campanii, oamenii ajung sa isi asume faptul ca ei sunt superiori, dupa cum auzim intruna ca ''ar prefera ca un copil sa fie adoptat de un cuplu gay decat abandonat, neglijat, abuzat de unul hetero'' -  ca si cand s-ar fi demonstrat stiintific ca homosexualii nu sunt la randul lor capabili de toate astea. E o absurditate pe care nimeni nu sta sa o mai proceseze inainte de a o emite.

Dovada faptului ca activistii LGBT invata teorie din alta parte sta in lipsa lor de originalitate; toti repeta papagaliceste aceleasi clisee, sloganuri, sofisme, exagerari grosolane si  manipulari emotionale (majoritatea izvorate din strategiile lui Kirk si Madsen, elaborate in 1989 in cartea After the Ball si repetate ad nauseam pana astazi; cu putin efort as putea lua fiecare ''argument'' al unui asemenea activist, indicandu-i de la ce pagina din acel volum a fost preluat).

Situatia devine hilara cand comportamentul lor (in masa, nu doar cazuri izolate) se dovedeste a fi complet opus celui atribuit lor de mass-media si industria divertismentului, care mai apoi incearca sa dreaga busuiocul si sa le spele iarasi imaginea. E clar ca alte forte dirijeaza aceasta miscare, homosexualii fiind doar folositi. De asta unele state recurg la adoptarea fortata a legislatiei pro-LGBT (fortata pentru majoritari, care nu o doresc), intrucat o dezbatere serioasa si corecta care sa evidentieze discrepantele imense dintre propaganda si realitate ar fi un esec pentru ei.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...