S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2329 Re:

2013-09-05 11:09

#2328: Vlase. -  

 se pare ca ati ajuns mai tarziu aici, pe forum, si nu ati parcurs toate informatiile postate.

va prezint doar una dintre ele, ca apoi daca o sa fie cazul sa va lamurim care este legatura intre propaganda homosexuala si pedofilie, sau mai bine zis rolul "educatiei sexuale" dn scoli, lansata de ONG-uri ce au in agenda si sustinerea homosexualitatii ca parte a expirementarii diferitelor "identitati de gen". propaganda ii "incurajeaza" pe copii sa-si descopere sexualitatea de "tmpuriu" si in acelasi timp ca "homosexualitatea este o "orientare sexuala" "normala" si corecta si mai mult de atat sa-si inceapa viata sexuala de la varste fragede, pentru ca ar fi "dreptul" lor. insa studiile medicale afirma opusul.

parcurgeti comentariile de pe acest forum, daca aveti bunavointa si cautati raspunsuri cu sinceritate si va veti lamuri. veti gasi cu siguranta raspunsuri la toate problemele ridicate de dumneavoastra, pentru care, se pare ca nu v-ati documentat suficient. unele probleme la care faceti referire dilueaza problema de fond a acestul fenomen numit "homosexualitatea" si propaganda corespunzatoare acesteia.

un respuns anterior:

Iată două cazuri care fac legătura dintre homosexualitate si pedofilie:

1 - Deja este de notorietate (s-a mai amintit şi aici de altcineva) invitaţia făcută de Accept, în luna februarie, "profesorului" Gert Hekma, care predă "studii gay si lesbiene" la Departamentul de Sociologie şi Antropologie al Universităţii din Amsterdam. Acesta urma să ţină o conferinţă la Facultatea de sociologie a Universităţii din Bucureşti, dar, în urma protestelor mai multor organizaţii şi persoane responsabile, conducerea facultăţii (care nici nu ştia iniţial ce anume promovează acest profesor) a anulat evenimentul. Ce anume spune onor dl. profesor (doar cîteva citate):

„Este o diferenţă între pedofilie – sexul cu copii mai tineri – și efebofilie, relaţia sexuală cu copii ceva mai mari de 12 ani. Dar cel mai adesea, termenul de pedofilie este folosit pentru ambele.”

„cred că această adevărată vînătoare de vrăjitoare contra sexului între adulți şi copii e un fel de succesor al nebuniei împotriva masturbării.”

„grecii o făceau cu băieţi între 11 și 18 ani. Noi spunem acum că le făceau rău, dar pe atunci era cel mai bun lucru care i se putea întîmpla unui băiat.”

„Aş spune că vârsta consimţământului sexual poate fi coborîtă. N-aș cere imediat să fie 6 ani, dar 12 pare o vîrstă potrivită, deocamdată. Noua legislaţie care interzice pînă şi imagini modificate cu copii este complet absurdă.”

„Sunt într-adevăr acuzat că ţin partea pedofililor. Ei bine, e mai degrabă adevărat.”

Interviul se află într-un fişier .doc pe situl www.uva.nl

2 - Un articol din presa de peste Ocean, intitulat "It Begins: Pedophiles Call for Same Rights as Homosexuals" (Începe: pedofilii cer drepturi similare cu homosexualii) în care se vorbeşte despre acţiunile de lobby pedofil din prezent, pe acelaşi calapod cu cele ale activiştilor homosexuali de acum cîteva decenii.

Ce se spune acolo, printre altele:

- APA, Asociaţia psihiatrică americană, cea care în 1973 a eliminat homosexualitatea de pe lista bolilor psihice, în 1998 a spus că pînă acum, potenţialul negativ al relaţiilor sexuale dintre adulţi şi copii a fost exagerat, majoritatea adulţilor abuzaţi sexual în copilărie nereclamînd efecte negative.

- În documentul guvernamental federal al USA de prevenire a delictelor pe bază de ură, lista orientărilor sexuale are un statut protejat. Pedofilia, chiar dacă nu este definită explicit, a primit si ea acest statut.

- Doi profesori de psihologie din Canada, unul de la Universitatea din Montreal, altul de la Universitatea din Kingston, Ontario, au susţinut in faţa parlamentului ca pedofilia este o orientare sexuală care nu poate fi schimbată, la fel ca homosexualitatea.

- mişcarea de recunoaştere a drepturilor egale ale pedofililor cu homosexualii este din ce în ce mai activă, pe măsură ce grupurile LGBT continuă să se afirme.

Articolul poate fi citit în engleză aici: http://patdollard.com/2013/07/it-begins-pedophiles-call-for-same-rights-as-homosexuals/

Raspunsuri

Vlase.
Musafir

#2333 Re: Re:

2013-09-05 11:34:06

#2329: - Re:

Pe mine nu ma intereseaza legalizarea pedofiliei. Daca vreun om a avut o incercare nereusita (epic fail) de a justifica pedofilia, asta nu inseamna ca va fi legalizata vreodata pentru ca un copil este un copil si trebuie, repet, sa se joace, sa invete, astea sunt singurele lui responsabilitati, nu sa i se permita a intretine relatii sexuale. Si daca vreo organizatie precum Accept s-a asociat pentru cateva zile cu un astfel de om e problema lor de PR, faptul ca n-au fost la curent cu viziunile acelui om, nu ca este de acord cu ce a spus.

Problema care este: aceea ca multi dintre voi puneti homosexualitatea pe picior de egalitate cu pedofilia si este complet gresit! Eu, ca homosexual, traiesc de ani de zile cu un barbat, nu cu un copil, la fel si toti prietenii pe care-i am, indiferent ca sunt hetero sau gay, au sau au avut relatii cu persoanel majore!

Dar mi se pare interesant faptul ca din tot ce am scris mai sus, ai acordat atentie pedofiliei. Oare de ce?




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...