S.O.S. familia!

Quoted post

Daniel

#910 Re: Subiect

2013-08-22 19:37

#907: Ovi - Subiect

De la ce spuneti dvs si pana la a proclama asazise drepturi, si a se face campanie incisiva de acceptare a lor ca fiind normali e cale lunga. Nu spun sa dam cu pietre in ei, nu sa-i condamnam ci sa condamnam comportamentul lor deviant; Nu trebuie linsati dar nici nu trebuie promovat ca fiind normal modul lor de viata. De ce trebuie promovate scarboseniile si mizeria umana ca fiind ceva pur si frumos cum este unirea dintre un sot si o sotie; De ce trebuie sa murdareasca institutia familiei atacand-o in cel mai josnic mod, coborand-o la nivel de relatie animalica, Nu mai numiti ANORMALUL NORMAL si MINCIUNA ADEVAR! pentru ca in final nu veti mai discerne intre ele!

Raspunsuri


Musafir

#911 Re: Re: Subiect

2013-08-22 20:03:11

#910: Daniel - Re: Subiect

Uite ce iti propun eu: nu condamna tu "comportamentul meu deviant". Daca e cineva in masura sa o faca, acela va fi Dumnezeu in viata de apoi, daca exista. OK?

Si daca esti casatorit/a, spune-mi si mie cu ce ti-ar fi murdarita familia prin faptul ca doi homosexuali se iubesc la casa lor, indiferent ca au sau nu actul de parteneriat civil in sertarul biroului. Sper ca vei veni cu argumente solide.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...