S.O.S. familia!

Quoted post

A.

#860 Re: Re: Re: Re:

2013-08-21 23:20

#859: - Re: Re: Re:  

 ma, voi sunteti tolomaci? vi s-au pus in fata ochilor o multime de probleme sociale care rezulta din comportamentul deviant al unor oameni. iata ca homosexualitatea (si surorile ei) au implicatii grave in societate si in umanitate, oricat ati vrea voi sa o pastrati ca o fantezie cool care trebuie sa o impartaseasca toti. nu este o joaca. iar pentru faptul ca in mod dovedit, aceste deviatii au un impact major negativ in societate si pentru ca inca mai exista spre disperarea voastra oameni carora inca le mai pasa de societate, s-a nascut si aceasta reactie impotriva LGBTPZN. insa voi nu vreti sa vedeti faptele concrete pe care vi le punem in fata. orice alta cerinta a voastra este o prostie. n-ai ce-i face. vreti sa faceti voi din negru alb? nu puteti. avem in noi sadita samanta discernamantului. ar fi bine sa-l puneti si voi la treaba ca ati ramas de izbeliste.

Raspunsuri


Musafir

#861 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-21 23:25:55

#860: A. - Re: Re: Re: Re:

Ti-a spus cineva ca trebuie sa fii homosexual, ca esti obligat sa faci asta?! Vezi ma, daca tot iti pierzi timpul, gandeste si tu la ce scrii. Logic ca nu este o joaca homosexualitatea.  Este parte din fiecare om care descopera pe la 11-12 ani ca se simte atras de acelasi sex. Cand spui ca are implicatii grave in societate sper ca nu ai tupeul sa justifici violenta altora asupra homosexualilor, de genul "vai, saracii, de-aia sunt nevoiti sa fie violenti, pentru ca exista homosexuali".

Totusi ma bucur ca nu te-ai mai silit sa atasezi link-uri demonstrative pentru ceea ce sustii,  provenite numai din bloguri "crestine" si extremiste.

eugen A, (SIC)

#915 Re: Re: Re: Re: Re: 860 A

2013-08-22 20:40:25

#860: A. - Re: Re: Re: Re: cu sigutanta ca tolomacul esti tu , jignesti si nu esti sters , hm... la o simpla statistica mondiala se va vedea clar ca implicatiile grace in soc. si umanitate . le-au adus persoane considerate foarte hetero si normale , vezi monstrul din amsteten , vezi miile de incesturi , vezi miile de benzi de golani proveniti din familii foarte hetero , vezi -te pe tine insuti , rezultat nereusit al unei familii hetero. samanta discernamantului ? la o usoara analiza , multi o au , numai cand ajung dupa gratii , o armata de avocati , il sau o scot fara discernamant . si multi sunt din cei ce se bat ca tine cu pumnul in piept , care esti foarte curajos sub semnatura de A.dar sunt sigura ca in realitate niciodata nu vei aparea in fata , aici in spate si sub anonimat e gratis sa spui orice ptr ca stii ca , captilin nu te va sterge , bucura -te , oarecum  asta e minutul tau de glorie




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...