S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#861 Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-21 23:25

#860: A. - Re: Re: Re: Re:

Ti-a spus cineva ca trebuie sa fii homosexual, ca esti obligat sa faci asta?! Vezi ma, daca tot iti pierzi timpul, gandeste si tu la ce scrii. Logic ca nu este o joaca homosexualitatea.  Este parte din fiecare om care descopera pe la 11-12 ani ca se simte atras de acelasi sex. Cand spui ca are implicatii grave in societate sper ca nu ai tupeul sa justifici violenta altora asupra homosexualilor, de genul "vai, saracii, de-aia sunt nevoiti sa fie violenti, pentru ca exista homosexuali".

Totusi ma bucur ca nu te-ai mai silit sa atasezi link-uri demonstrative pentru ceea ce sustii,  provenite numai din bloguri "crestine" si extremiste.

Raspunsuri


Musafir

#862 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-21 23:44:09

#861: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 sa speram ca rabdarea si toleranta oamenilor obisnuiti nu va fi invinsa de afisarea nesimtita LGBT-istilor in pielea goala pe strazile Romaniei ca sa ne spurcam noi privirile ca ies ei in public sa-si arate chilotii si baloanele de pe spate. sa speram ca nu vor intrece masura decentei acesti LGBT-isti extravaganti astfel incat sa afecteze psihologic copiii si oamenii normali. stiti bine, ca cine ii afecteaza pe cei din jur trebuie sa plateasca cumva. unii fac inchisoare, altii platesc amenzi zdravene pentru fapte netrebnice. LGBT-istii daca vor sa se manifeste "lasciv", sa-l ia pe Cernea de manuta si sa faca paradele si propaganda lor la mama lui acasa, sau pe proprietate lui privata. nu ne mai poluati imaginea. si asa orasele se degradeaza tot mai mult ca imagine din cauza vulgaritatilor si trivialitatilor.

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#895 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-22 16:06:54

#861: - Re: Re: Re: Re: Re:

Daca mai gasesc formulari de mahala, gen ma, ba, sefu'/sefa, duduie, cucoana, dupa (in loc de DE PE), si alte asemenea smecherii, o sa sterg din oficiu comentariile.

Am sa fac o singura exceptie: daca interlocutorul aduce cu Tutea si/sau cu orice sfant parinte, atunci cand vorbea cu obida de subculturi si necredinciosi, si asta pt ca de la asemenea oameni, urecheala e bine-venita, e dojana care indreapta.

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...