S.O.S. familia!

Quoted post

Alex

#75 Re: Re:

2013-08-09 12:33

#72: Dana Captilin - Re:

Dar cum adica 'este gresita si punct'? Nu vreau sa fiu nepoliticos, dar cat tupeu poti avea sa spui asa ceva si pe deasupra sa nu aduci NICIUN argument? De ce e gresita? Inca astept PRIMUL argument din cele ~infinite~ pentru care este gresita.

 

As vrea de asemenea sa imi dai si un exemplu de stat in care s-a legalizat pedofilia. Plus ca pedofilia e definita ca boala psihica, homosexualitatea nu. Pedofilie =/= homosexualitate!!

Raspunsuri

sorin h

#464 Re: Re: Re:

2013-08-17 23:09:45

#75: Alex - Re: Re:

homosexualitatea ESTE o boala psihica, adica a sufletului, indiferent daca e definita sau nu ca atare. Si indiferent daca cel bolnav este bolnav si fizic sau nu.

sunt 2 boli distincte, una este curvia - adica boala sufletului, si cealalta este disfunctia hormonala - a trupului.

e posibil ca cineva sa aiba doar una dintre ele sau pe amandoua.

cand o are doar pe cea fizica nu este homosexual, poate nici nu simte atractie fata de persoane de acelasi sex, poate nici nu stie ca e bolnav, si daca stie, se lupta cu boala si nu face pacatul. Acesti oameni ar trebui sa iasa in fata ca un bun exemplu. Din pacate celor mai multi le este rusine sa o faca, si poate pe buna dreptate...

cand o are doar pe cea psihica, o ia razna si se crede homosexual sau bisexual, si chiar daca nu simte atractie fata de cei de acelasi sex, si-o impune, si se lasa cazand in perversiune, caci legile perversiunii asa lucreaza - prin depersonalizare drastica si relativizare a valorilor.

cand le are pe amandoua e clar ce se intampla.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...