S.O.S. familia!

Contactați autorul petiției

Topicul de discuție a fost creat automat pentru petiția S.O.S. familia!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#51

2013-08-08 18:27

Pentru ca administrez petitia, urmaresc tot ce scrieti. Este impropriu sa multumesc cuiva, pentru ca fiecare semnatura nu vine spre mine, ci spre lumea in care traim. Dar ii multumesc lui Dumnezeu cu mare bucurie cand vad ca ne putem aduna in acelasi gand toti. Deci se poate! Fiecare trebuie sa aiba partea sa de initiativa si de actiune, dincolo de a semna o petitie, fie si doar prin pastrarea convingerii ca oamenii nu si-au putut intemeia traditii solide fara ajutorul lui Dumnezeu. Si, pentru ca Dumnezeu ne-a ajutat intotdeauna atunci cand am pastrat traditia incununad-o cu rugaciune, si pentru ca unii dintre noi ne rugam cuminte doar din traditie, Dumnezeu lucreaza in noi prin toate actiunile noastre.
Nu asteptam nimic de la nimeni, si acum ma adresez categoriei de homosexuali, si nu dorim sa luam nimic nimanui, niciun drept, nicio placere. Fiecare traieste dupa cum doreste. Nu ''strivim corola de minuni a lumii'' condamnand iubirea. Insa, cand iubirea pentru o persoana de acelasi sex atinge dimensiuni ale atractiei trupesti, este semn ca o alta instanta superioara noua isi aroga suprematia. Diavolul este mai inteligent decat credeti, altfel n-ar reusi, prin viclenie, sa contorsioneze atat de puternic niste legi universale ale oricarei fiinte. Fie ca vreti sau nu sa credeti, sunteti atinsi de viclenia necuratului care, folosindu-se de slabiciunile voastre, stie exact cum sa va infulenteze. Nimeni nu va vrea raul, izolarea sau condamnarea. Sfantul Siluan Athonitul spunea, cand era intrebat cum intelege faptele nefiresti ale cuiva, asa: "Daca Dumnezeu il ingaduie pe pamant, cine sunt eu sa-l condamn?" Dumnezeu are un plan cu fiecare, si daca Dumnezeu este UNIC, iar noi atat de diversi, este pentru ca fiecare poate ajunge la El singur, in maniera personala. Ceilalti ne ajuta, doar, cu conditia sa ne pastram deschisi dialogului interior cu Dumnezeu, si nu ideilor de noutate. Cat inca nu te-ai putut defini ca om crestin, este greu sa te definesti ca om social. Dar nu imposibil.
Alex, iti pot aduce, daca chiar doresti, argumente infinite lasand credinta la o parte, caci homosexualitatea este devianta si periculoasa in primul rand pentru individ. Luat strict stiintific, si pornind de la studiul pe animale, animalele care descopera in grupul de apartenenta un individ care se comporta dezechilibrat il vor exclude in cel mai fericit caz, daca nu-l vor omori dintr-un instinct de conservare a speciei. Dar noi suntem oameni si Dumnezeu ne-a lasat compasiunea (care nu inseamna mila) si la nastere Duh Sfant in suflet. Fara Duh Sfant nu te-ai fi putut naste. Daca il pierdem, si-l pierdem de multe ori in viata, trebuie sa facem tot posibilul sa-L regasim. Pana nu viaza iarasi in sufletul nostru Duhul Sfant, ramanem prizonierii trupului si-atat. Iarta-ma, Alex, iti vorbesc cu dragoste de Dumnezeu care este creatorul omului. Nimic din ce a creat Dumnezeu nu poate fi condamnat de noi, insa omul isi strica singur sansele si destinul. Orice ai cauta sa faci pornind de la credinta ca homosexualitatea este normala, nu vei reusi. Tot Sfantul Siluan spunea: "Tine-ti mintea in iad si nu deznadajdui!" Cu alte cuvinte, gandeste-te la tot ce poate fi mai rau, dar nu-ti pierde niciodata speranta. Daca doar te gandesti la ce e mai rau, vei sfarsi prin a te izola singur, prin a te autodistruge, caci fara speranta in Bunul Dumnezeu nu gasesti singur calea catre tine. Iar daca nu tii cont de raul din gandurile tale, insa speri ca Dumnezeu le rezolva pe toate, sfarsesti prin a te sminti. Cauta sa intelegi doar aceasta idee lasata noua de Dumnezeu prin trecerea prin aceasta lume a Sfantului Siluan, pentru zilele in care traim, si vei face singurul pas important spre cunoasterea ta ca om complex.

Musafir

#52

2013-08-08 18:34

Un text in care ma regasesc ca mama.
Cred ca trebuie sa fim responsabili pentru ceea ce lasam copiilor si pentru lumea in care traim.
Sunt categoric impotriva manipularii si pervertirii oamenilor prin orice fel de mijloace.
Un popor fara Dumnezeu este un popor pierdut.

Musafir

#53

2013-08-08 18:49

Spun NU acestor casatorii nu numai pentru bolnavii sau afaceristii de azi ci si pentru viitorul acestei tari. Vor ajunge sa se casatoreasca fratii intre ei, mame cu fiii lor, tati cu ficele lor. Ce viitor are aceasta tara?

Musafir

#54

2013-08-08 20:10

E dezgustatoare dorinta PROTv-ului de se incadra imediat in linia dictata de altii. Slugi lingusitoare ce sunteti.

Musafir

#55

2013-08-08 20:29

ce pot comenta la asemenea actiuni ale postului PROTV care deja ne a obisnuit cu astfel de emisiuni odioase.Sunt cu totul de acord cu actiunea si demersul distinsei Doamne cleopatra.
Alex

#56 Re:

2013-08-08 20:43

#51: Dana Captilin -

Chiar te-as ruga sa-mi aduci aceste 'argumente infinite' FARA mentionarea nici unui dumnezeu. In paragraful in care ai mentionat argumentele infinite ai vorbit aproape exclusiv despre cum homosexualitatea nu e okay pe motiv ca asa zice Dumnezeu. Cat despre argumentul 'stiintific'... homosexualitatea nu e un comportament 'dezechilibrat' din simplul motiv ca nu dauneaza nici celor din jur, nici individului/indivizilor implicati. Iar daca ceilalti indivizi il vor exclude asta e o reflectia asupra LOR, nu a persoanei excluse. Si oricum, argumentul tau e echivalent cu a spune ca vegetarianismul este periculos pentru individ din cauza faptului ca oamenii din consuma carne.


Musafir

#57

2013-08-08 21:08

AM LUAT TOT CE E RAU DE LA CAPITALISTI.....

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-08 21:41


Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-08 21:56



Musafir

#60

2013-08-08 22:54

LUPTATI PTR CA ACESTE FIINTE NEVINOVATE, SA NU FIE IN SFERA DE INFLUIENTA A JOCURILOR MURDARE, CARE PROPAVADUIESTE ASEMENEA MIZERII!!

Musafir

#61

2013-08-09 06:55

Este foarte important in aceste vremuri sa nu cedam si sa nu ne negam conditia de crestini si de romani, si nu in ultimul rand, sa nu uitam de Dumnezeu!Frati crestini, solidarizati!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-09 07:23



Musafir

#63

2013-08-09 08:47

Nu trebuie sa acceptam sa ni se impuna anormalitatea in nici un fel. Familia, ca uniune liber consimtita intre un barbat si o femeie, constituie nucleul unei societati normale si armonioase.Daca acest nucleu va fi distrus, in societate va domni haosul si nefericirea, pentru ca in pacat nu se afla fericirea. Intr-o "pereche" homosexuala sunt doi oameni insingurati si profund nefericiti, care nu se completeaza reciproc, ci traiesc intr-o amagire continua de asa-zise "placeri". Acesti oameni sunt foarte vulnerabili sufleteste si usor de manipulat. De fapt, asta se si doreste, manipularea noastra, a tuturor, pe diferite cai. Una dintre cai este distrugerea familiei crestine in care domneste bucuria, iubirea si pacea, si in care atat barbatul cat si femeia sunt oameni impliniti si puternici, capabili sa lupte si sa se opuna oricarui rau, sprijnindu-se unul pe altul de-a lungul vietii. Oamenii singuri (asa cum sunt homosexualii si cei ce traiesc in concubinaj) sunt cei mai usor de manipulat. Sa nu lasam sa se intample asta, sa nu ne lasam manipulati, sa spunem un NU hotrat homosexualitatii, acestui ingrozitor pacat!

Musafir

#64

2013-08-09 09:22

ce fac ei in particular este treaba lor. nu trebuie sa fie si mediatizat ...
Anonim

#65 Re:

2013-08-09 09:25

#62: Dumnezeu cel cool -

Dumnezeu sa te ierte si sa te binecuvinteze! Asta daca nu si-a revarsat inca mania Lui asupra ta!

multi destepti ca tine au pierit in accidente de masini cutremuratoare sau alt gen de morti subite si necrestinesti-adica pe patu tau, la batranete. Nimic nu e intamplator nici cu tine nici cu nimeni


Musafir

#66

2013-08-09 10:02

Ar fii extraordinar daca se vor starnge suficient de multe semnaturi pentru a putea fi impiedicata difuzarea unei asemenea emisiuni menita sa subrezeasca celula de baza a societatii,familia

Musafir

#67

2013-08-09 10:02

Daca nu se va tine cont de aceasta petitie voi cere scoatera postului PRO TV din grila.
Ati imbecilizat acest popor cu manele si emisiuni de divertisment precum Vacanata Mare,iar despre stirile de la ora 17 nici nu mai vorbim.
Va doresc mult INSUCCES!

Acest articol a fost șters de către autorul petiției (Arata detaliile)

2013-08-09 10:15



Musafir

#69

2013-08-09 10:21

Nu omorâţi poporul român!

andreea1

#70

2013-08-09 10:26

Ceea ce e stramb sa fie indreptat?
Vai cat e de usor sa vorbesti din exterior. Dar atunci cand una dintre cele mai dragi fiinte tie are o alta orientare sexuala decat cea normala, crestina, acceptata etc...? O renegi? Incerci sa o indrepti? La ce varsta se alege orientarea sexuala? V-ati pus vreodata in locul lor? O viata ascunsa, plina de secrete, rusine, condamnati sa stea in umbra pentru ca sunt defecti. Ma refer la cei cu bun simt, nu la filfizonii care se bat in piept cu faptul ca sunt diferiti.
Ori se indreapta ori ii inchidem in niste canale sa nu ii mai vedem si sa ni se distruga ficatul. Eu nu ma simt in stare sa ma pronunt in privinta casatoriilor sau adoptiilor tocmai pentru ca nu as putea sa ii neg niciodata fericirea cuiva stramb.
Cred ca inainte de a spune tare si raspicat ca e stramb ar trebui sa ne intrebam da poate fi indreptat, daca e boala sau doar asa e.

Musafir

#71

2013-08-09 10:46

rusine postului de propaganda sexista al mediapro!
Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#72 Re:

2013-08-09 11:06

#70: andreea1 -

Andreea, dar poate nu vorbim din exterior, te-ai gandit si la asta? Poate si noi avem printre ai nostri dragi asemenea probleme!

Si apoi, din pozitia de parinte n-ai cum sa lupti pentru binele copilului tau din exterior. Viata asta plina de rusine este nedemna de orice om, intr-adevar. Deja ne invartim in cerc tot discutand despre faptul ca din respect pentru demnitatea umana facem acest demers. Chiar tu ai spus-o mai bine ca oricine: ''filfizonii''; filfizonii astia, draga Andreea, au trait candva aceleasi resentimente pe care tot incearca sa le transforme, sub pretextul deschiderii si-al tolerantei, in virtuti si drepturi! Hai ca poate exagerez eu cand spun 'virtuti', dar cand aud ca si homosexualii au dreptul la iubire, am reactii organice negative, adica imi vine sa vars. Iar eu chiar sunt o sensibila si o mare sustinatoare a iubirii. Nimeni nu ingradeste (nici n-ar avea cum) dreptul la iubire al nimanui, insa (acum ma repet) cand iubirea asta atinge nivelul trupesc, este gresita. Punct! Nu fac din tantar armasar, dar trebuie sa-ti spun ultima noutate, poate n-o stiai: sunt state in care, odata ''rezolvata'' problema normalizarii relatiilor homosexuale, a inceput demersul normalizarii relatiilor pedofile. Ce va urma? (n-am cum sa nu-mi pun problema, caci daca mintea mea vede un ansamblu de consecinte, inseamna ca si a altora vede asta) Normalizarea zoofiliei? (stiai ca exista state in care exista hoteluri cu animale pe post de oferta spre satisfacerea placerilor sexuale?) ...a necrofiliei? Zombificarea omului frumos? O sa zici hai sa fim seriosi! Pai hai, sa fim seriosi!

In manualele de psihologie si psihiatrie, homosexualitatea este definita la capitolul ''comportamente sexuale deviante'' - eu asa am invatat. Iar devianta o poate da atat boala care are o cauza genetica, cat si mediul. Indiferent de cauza, tot devianta ramane. Intelegeti odata pentru totdeauna ca nimeni nu se lupta cu nimeni, ci PENTRU normalitate!


Musafir

#73

2013-08-09 12:01

Multumesc celor ce se implica, le urez mult succes, rog pe Dumnezeu sa nu ne lase sa pierim dupa propria gandire, si rog si pe ceilalti sa sustina aceasta lucrare!

Musafir

#74

2013-08-09 12:17

este nebunia acestei lumi cu care trebuie sa luptam ca sa ne aparam copii
Alex

#75 Re: Re:

2013-08-09 12:33

#72: Dana Captilin - Re:

Dar cum adica 'este gresita si punct'? Nu vreau sa fiu nepoliticos, dar cat tupeu poti avea sa spui asa ceva si pe deasupra sa nu aduci NICIUN argument? De ce e gresita? Inca astept PRIMUL argument din cele ~infinite~ pentru care este gresita.

 

As vrea de asemenea sa imi dai si un exemplu de stat in care s-a legalizat pedofilia. Plus ca pedofilia e definita ca boala psihica, homosexualitatea nu. Pedofilie =/= homosexualitate!!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...