S.O.S. familia!

Quoted post

marteo

#30 Re:

2013-08-08 08:52

#22: YIN & YANG -  

 Din nefericire tot mai mult se acrediteaza ideea ca homosexualitatea este o gena, un dat, ceva cu care te nasti.

Nimic mai fals. Dar pentru a putea avea o parere personala obiectiva asupra homosexualitatii trebuie studiate mai multe lucrari de antropologie, genetica, psihologie, istorie.

Eu o sa ma refer numai la cuvintele Sf. Apostol Pavel: Epistola către Romani a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 1.24-32.

Ca unii care au schimbat adevărul lui Dumnezeu în minciună şi s-au închinat şi au slujit făpturii, în locul Făcătorului, Care este binecuvântat în veci, amin! Pentru aceea, Dumnezeu i-a dat unor patimi de ocară, căci şi femeile lor au schimbat fireasca rânduială cu cea împotriva firii; Asemenea şi bărbaţii lăsând rânduiala cea după fire a părţii femeieşti, s-au aprins în pofta lor unii pentru alţii, bărbaţi cu bărbaţi, săvârşind ruşinea şi luând cu ei răsplata cuvenită rătăcirii lor.

Plini fiind de toată nedreptatea, de desfrânare, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de purtări rele, bârfitori, Grăitori de rău, urâtori de Dumnezeu, ocărâtori, semeţi, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, nesupuşi părinţilor, Neînţelepţi, călcători de cuvânt, fără dragoste, fără milă; Aceştia, deşi au cunoscut dreapta orânduire a lui Dumnezeu, că cei ce fac unele ca acestea sunt vrednici de moarte, nu numai că fac ei acestea, ci le şi încuviinţează celor care le fac.

In aceasta epistola se afla raspunsul la intrebarea cum a aparut homosexualitatea (ea exista inca din antichitate - mai ales filozofii) si de ce ingaduie Dumnezeu acest lucru.

Noi trebuie sa ne aplecam cu mila asupra lor, sa nu-i judecam; dar nu trebuie sa-i lasam in starea aceasta si in niciun caz sa ii lasam sa promoveze anormalul ca fiind ceva normal, adica o dictatura a homosexualitatii.

Ei se folosesc in argumentatia lor de jumatati de masura, de texte scoase din diverse contexte, de pretexte si nicidecum de ratiune sau dragoste. Numai intrebarea aceasta sa si-o puna: Cum s-ar mai perpetua omul daca toti am fi homosexuali ? si poate ca va fi un inceput bun.

Raspunsuri

Alex

#32 Re: Re:

2013-08-08 10:43:20

#30: marteo - Re:

Hai nu zau.

 

In continuare singurul argument impotriva homosexualitatii e cel 'biblic', care in afara de faptul ca e in contradictie cu dovezile stiintifice nu face nimic. Te rog spune-mi cum se ~*~vindeca~*~ un om de homosexualitate, care e solutia biblica. Rugaciune? Isus? 6 ani am incercat ambele, niciun rezultat. Dar niciunul, ma rog in afara de un declin al sanatatii mele mintale.

 

Incetati sa mai terorizatii adolescentii gay si sa-i faceti sa creada ca e ceva in neregula cu ei doar pentru ca asa 'stiti' voi, pentru ca asa 'spune biblia'. E ca vorba aia... existenta lui Dumnezeu nici macar nu se poate dovedi, dar pentru asta marginalizam o intreaga clasa de persoane doar in cazul in care l-ar supara pe el.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...