S.O.S. familia!

Quoted post

Alex

#32 Re: Re:

2013-08-08 10:43

#30: marteo - Re:

Hai nu zau.

 

In continuare singurul argument impotriva homosexualitatii e cel 'biblic', care in afara de faptul ca e in contradictie cu dovezile stiintifice nu face nimic. Te rog spune-mi cum se ~*~vindeca~*~ un om de homosexualitate, care e solutia biblica. Rugaciune? Isus? 6 ani am incercat ambele, niciun rezultat. Dar niciunul, ma rog in afara de un declin al sanatatii mele mintale.

 

Incetati sa mai terorizatii adolescentii gay si sa-i faceti sa creada ca e ceva in neregula cu ei doar pentru ca asa 'stiti' voi, pentru ca asa 'spune biblia'. E ca vorba aia... existenta lui Dumnezeu nici macar nu se poate dovedi, dar pentru asta marginalizam o intreaga clasa de persoane doar in cazul in care l-ar supara pe el.

Raspunsuri


Musafir

#36 Re: Re: Re:

2013-08-08 11:19:38

#32: Alex - Re: Re:

Ce faceti voi in particular e viata voastra privata si va priveste pe voi dar de aici pana la expunerea ei pe toate mijloacele mass-media e o mare diferenta!!

Dana Captilin
Autorul acestei petitii

#183 Re: Re: Re:

2013-08-12 21:34:46

#32: Alex - Re: Re:

Stiu ca stai cu ochii ca pe butelie pe raspunsurile mele :)), dar oricat as fi vrut sa-ti raspund, am avut diverse...

Nimeni nu vrea sa te jigneasca, deci daca ai renunta la expresia 'hai sictir' cred c-ar fi mai bine. Pe alocuri o sa ma si repet, de-aia iti zic iar: nu persoana este condamnata, ci fapta sa (drept e ca fara persoana purtatoare de convingeri n-ar fi nici fapta posibila).

Asadar, a pune intre ghilimele verbul ''a vindeca'' e oarecum impropiu, deoarece homosexualitatea chiar se vindeca in sensul de revenire.

Printre initiatorii cercetarii care urma sa stabileasca existenta cauzei genetice (din nastere, deci) a homosexualitatii, cel care a adus cea mai mare contributie este homosexual. S-a pornit de la ipoteza (ca in orice cercetare, metodologia spune clar: o cercetare nu poate fi mai buna ca ipoteza de la care porneste - nu uita asta, te rog), deci s-a pornit de la ipoteza ca homosexualitatea are o cauza genetica. Pe parcurs, s-a descoperit ca nu este asa, nu exista ''gena homosexualitatii''. In plus, pe parcursul cercetarilor s-a stabilit ca sexualitatea poate atinge 3 forme de manifestare, dincolo de cea normala barbat si femeie, si anume: 1. homosexualitatea, atractia afectiv-emotionala si sexuala catre parteneri de acelasi sex; 2. bisexualitatea, atractia catre parteneri de ambele sexe; 3. asexualitatea, lipsa nevoii de-a face sex.

Nu vreau sa fiu ironica cu tine, insa asa... retoric ma-ntreb oare de ce nu ies in strada sa-si aroge drepturi si asexualii...? Raspunsul ti-l dau tot eu, si este singurul raspuns valid: pentru ca asexualii nu reprezinta o masa care sa accepte manipularea in a-si dori libertati civile, asa cum pot fi manipulati cei ce-si doresc relatii homosexuale si atunci acest interes in manipularea maselor a folosind ca pretext camuflajul libertatilor civile, prin proteste si alte influente agresive in mass-media, scoli etc, pentru a muta atentia cercetarilor de pe COMPORTAMENT pe DREPTURI. Noi doi ne situam acum in 2 tabere diferite nu din cauza TA, dar nici din cauza mea, ci pur si simplu din cauza unui proces caruia tu ii esti victima. Stiu ca strambi din nas si-mi zici 'hai sictir' in gand, dar asa este, Alex. Tu si multi alti homosexuali traiti adevarate drame acum nu din cauza crestinilor sau a celor cu atractii sexuale firesti, si nici macar din cauza acestor asa-zise drepturi de ''egalitate'' (pe care oricum le aveti!), ci din cauza unor interese care depasesc cu mult sfera perceptiei superficiale.

Cand cercetarile s-au incheiat si a urmat verificarea ipotezei, concluziile la care a ajuns intreaga echipa au fost clare si fara nuante: "Este important să subliniez ce nu am descoperit. Nu am dovedit că homosexualitatea are cauze genetice. Nu am descoperit un motiv genetic al orientării homosexuale. Nu am arătat că bărbaţii homosexuali se nasc în acest fel, aceasta fiind cea mai obişnuită greşeală pe care o fac cei care îmi interpretează munca. Nu am localizat o «zonă» homosexuală în creier." (LeVay - 2003)

Dar... in tot acest timp au fost facute descoperiri valoroase, printre care aceea ca structura creierului este flexibila. Mai pe sleau, in functie de cea ce incepem sa facem, dezvoltam in creier zone care, ulterior, vor ''cere'' sa MAI facem. Deasemenea, si in functie de ceea ce vedem in perioada de formare (copilarie, adolescenta). Iata:

Aceste descoperiri ne oferă dovada a ceea ce cunoaştem în mod teoretic - că experienţele sexuale pot modifica structura creierului în acelaşi fel în care o pot afecta şi genele… este foarte posibil ca aceste diferenţe în orientarea sexuală să fie mai degrabă cauza decât ca acestea să fie cauzate de diferenţele din structura creierului” (Mark Breedlove)

Draga Alex, nu stiu ce spui tu ca ai incercat 6 ani (ca timp mi se pare colosal sub aspectul pierdere-castig, sub aspectul creditului afectiv, sub aspectul informarii tale de la premise gresite), in mod cert rugaciunea n-ai invatat a o face in inima (si atunci e degeaba, caci rugaciunea se face simplu ca un ou rosu de Paste - cu smerenie si simtind ca vrei sa arunci cu pietre in pacatul pe care l-ai facut, fie el o crima de muste sau furatul pensiei unei babe bolnave). Nici eu nu intelegeam cum vine asta, pana n-am simtit pentru prima oara durerea pentru pacat in mod organic si lacrimile pe care nu le mai puteam opri. Dar nici atunci n-am fost prea constienta, parandu-mi-se slabiciune. Insa cand am pierdut starea de Har pe care numai rugaciunea o poate aseza in suflet, am inteles cat de greu e sa POTI plange pentru propriul pacat!

In privinta psihologilor/psihoterapeutilor, asa cum singura spune ca este si doamna Cirstea Cristina, care-si face un mare deserviciu profesional (dar nu numai) postand impresii personale legate de probabilele afinitati sexuale ale fiicei ei intr-un subiect pe care ar trebui sa-l abordeze obiectiv d.p.d.v. profesional, deci detasat de persoana ei, pareri cu adevarat avizate sunt ale doctorilor din clinicile in care chiar se acorda atentie subiectilor de ani de zile, experienta spunandu-si si ea cuvantul. In fapt, ca in orice clinica, exista un set de coduri etice care spune ca tratamentul (deci subiectul este BOLNAV daca trebuie tratat) trebuie sa dea rezultate, altfel nu exista (la timpul trecut) boala. Acum ia o gura de aer si reia fraza, ca poate n-ai inteles. Dealtfel, suntem intr-o dilema al carei talc te las sa-l sesizezi singur: nu era boala, dar s-a tratat? nu s-a tratat, deci nu era boala? Cand te lamuresti cu dilema, intoarce-te la ideea codului deontologic de care-ti ziceam mai sus. Este codul etic de care se lovesc toti doctorii implicati in tratamentul homosexualitatii, si vei vedea ca, daca se continua mascarada asta a manipularii masei de homosexuali pusi la inaintare ca masa de tun pentru a servi unor interese greu de inteles pentru cei slabi de inger, va disparea ORICE urma de tratament. La asta se lucreaza.


Alex, as fi in stare sa te iau de mana si sa te duc la un duhovnic bun, dar nici eu nu cunosc unul. In mod cert exista multi, dar din pacate nu-i cunosc eu. Insa asta nu ma opreste sa-mi cultiv sufletul si sa spun hotarat NU atunci cand simt ca altii imi impun convingeri straine de tot ce-i omenesc. Nu incerc sa te conving de nimic, dar simt ca esti praf sub aspectul informatiei simple si calde, care tine de esenta sufletelor noastre. Nu-i o rusine sa-ti recunosti, este insa esential pentru a mai deschide o usa spre tine. Omul simplu, credincios, nu are de ce sa-si caute identitatea (ti-o intelegi in copilarie, dar niciodata nu o cauti), pentru ca o are si si-o pretuieste stiind cate minuni poate savarsi pentru semenii sai. Insa trecand prin experienta homosexualitatii iti ratacesti identitatea si e nevoie mereu si mereu de reconfirmari, de cautari si regasiri (asa se explica si de ce, mari personalitati printre artisti homosexuali, au o cariera faimoasa - este acel Katharsis pe care-l traiesc artistii cautandu-se, cu atat mai mult homosexualii). Usa pe care o deschizi spre tine, cand esti la rascruce, este bine sa fie spre adevar (nu al tau, nu al meu, ci singurul adevar universal - Dumnezeu), este singurul de folos, si-ti va folosi cu prisosinta! Totul depinde numai si numai de tine sa te REgasesti, pentru ca atnci cand vrei ceva si toata fiinta ta respira asta, reusesti. Nimeni nu zice ca-i usor. Dar nu este imposibil!


Musafir

#2473 Re: Re: Re:

2013-09-07 12:28:57

#32: Alex - Re: Re:

In cei 6 ani l-ai acceptat pe ISUS in viata ta,ca unic mantuitor?spui ca te-ai rugat,dar oare cum ai facut-o?
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...