Suport pt noile reglementari privind procedura legalizarii trad.

Quoted post

Gabriela

#24 Re: CUM AM DEMONTAT PETITIA ASOCIATIEI FIRMELOR DE TRADUCERI SI INTERPRETARIAT, TRANSMISA MIN. JUSTI

2013-08-02 19:51

#10: FELYIANCU - CUM AM DEMONTAT PETITIA ASOCIATIEI FIRMELOR DE TRADUCERI SI INTERPRETARIAT, TRANSMISA MIN. JUSTITIEI

Stimata doamna Felicia Iancu (pe care am avut amabilitatea de a o cunoaste personal), cred ca incep sa ma conving de ceea ce pana acum doar credeam. Si anume ca dumneavostra sunteti o persoana singura, fara catel, fara purcel, fara familie sau alte obligatii, din moment ce aveti atat de mult timp la dispozitie incat sa puneti in aplicare acest regulament, fara nicio bataie de cap. Sau poate ca sunteti doar o persoana frustrata, care nu prea are de lucru, sperand astfel sa se imbogateasca din necazul altora. V-ati gandit vreodata ca poate dumneavoastra sunteti o anomalie a societatii, nu birourile de traduceri?

Raspunsuri

Musafir

#27 Re: Re: CUM AM DEMONTAT PETITIA ASOCIATIEI FIRMELOR DE TRADUCERI SI INTERPRETARIAT, TRANSMISA MIN. J

2013-08-11 19:46:05

#24: Gabriela - Re: CUM AM DEMONTAT PETITIA ASOCIATIEI FIRMELOR DE TRADUCERI SI INTERPRETARIAT, TRANSMISA MIN. JUSTI

Imi pare rau sa va dezamagesc, stimata Gabriela, am de toate, mai putin purcelul. Culmea este ca sunt si f ocupata, deoarece lucrarile curg. Daca spuneti ca ma cunoasteti, mai mult ca sigur nu va este strain faptul ca lucrez f mult, ceea ce va doresc si dvs. Nu stiu, asadar, ce va determina sa credeti ceea ce afirmati, sau sa afirmati ceea ce credeti. Ramane sa ma lamuriti dvs. candva, daca veti avea pofta.