Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

ULTIMA PASTILA

#3722 OLTCHIM -SFORARI

2013-04-28 16:19

Te apuca groaza ce au facut astia din Oltchim. Daca apuca sa-l divizeze ADIO -CONTRACT CM-VILCEA a avut parte numai de penali. Are dreptate BLUE EYES ! Dupa sarbatori mafiotii trec la treaba: divizarea in SPV-euri. Auzi, plan propus de PCC. Parca noi nu avem specialisti-creier . UNDE ESTI TU TEPES DOAMNE ?

Raspunsuri

Apele Vii

#3727 Re: OLTCHIM -SFORARI

2013-04-28 17:24:20

#3722: ULTIMA PASTILA - OLTCHIM -SFORARI

In principiu nu ar fi rau sa lasi datoriile in alta parte DAR nu vad cine finanteaza partea viabila a societatii. Poate actionarul PCC care a spalat pentru o zi 1 milion de euroi prin conturile oltchim? Sau celalat actionar, statul? Nu are bani sa treaca strada. Si apoi, dupa privatizarea DD, de ce a cerut Basescu sa se returneze spaga? Poate localii sa o returneze? sau cei de la Bucale? sau toti?

Toti specialistii nostrii provin din birouri, nu afla decat acuma cat de periculoasa este chimia => vai de capul lor de specialisti. Aia care contribuie la crearea legilor (de ex. intaiul INSOLVENT al tarii nu cunoaste legea pe care o practica si mai este si profesor, AMAR DAR ADEVARAT) dormeau cand s-au aprobat. De fapt s-au aprobat direct visele lor.

Nu stiu cu precizie daca intr-o alta tara U.E. poti sa fii actionar intr-o societate concurenta. De obicei se fac joint-ventures si abia apoi, dupa ce vad oamenii ca sunt oameni, isi vand cantitati egale de actiuni sau se unesc, daca nu incalca legislatia anti-trust.

Specialistii nostrii nu cunosc prima lege a unei activitati economice, legea societatilor comerciale, de unde restul...

Adevarul este ca legislatia romaniei este varza, modificari la modificari la rectificari la modificari la adaugiri la modificari, de innebuneste si unul care se joaca cu legislatia.

 

Cu ganduri bune,

Apele Vii