Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Alain

#2713 Recapitulare

2013-04-03 11:37

Si sa recapitulam :

- la acest moment NU a plecat nici o decizie de intrare in somaj, nici prin posta nici altfel;
- s-a convenit ca aceste decizii sa fie date in momentul in care se publica si acea ordonanta;

Cernev NU a sustinut nici o data sa plece oameni acasa ci a sustinut ca in cazul in care este necesar a se face disponibilizari, acesti oameni sa NU plece fara o protectie sociala rezonabila.

Decizia de a se face disponibilizari la Oltchim vine in primul rand pe premise economice care NU au depins si NU depind de Cernev sau de vreun sindicat. Bineinteles ca este dureros sa plecam acasa, colegi care am muncit ani de zile impreuna, insa este si mai dureros sa pleci fara nici un ban!

De la dl Diculoiu asteptam sa caute solutii de protectie sociala cat mai puternice si realiste, pentru ca fantasmagoriile si elucubratiile NU tin de foame!

Daca spun ca unul din cele mai mari rele de pe aceasta platforma a fost si este acest personaj sinistru numit diculoiu nu exagerez cu nimic! Sa dea Dumnezeu sa ma insel, dar, noi, angajatii Oltchim am pierdut foarte mult pe mana acestu bandit!

Raspunsuri

victorianu turmentat

#2722 toarsu alein

2013-04-03 14:09:05

#2713: Alain - Recapitulare

aşea dom derector explicane matale acileaşa , ca noi estem proşti da mulţi. si nu ştim sa enterpretam aşa bine ca domneavoastra , preteneala asta dintre tovaraşu cernevu si adminestraţie. care vrea sa semene cu preteneala dintre toarşu deculoiu si toarşu murgu. că nu aşea trebe?

ca lederu de sendicat să să pupa pă dinţi cu dom derectoru ?

acuşa cu dom cernevu aşteptam să câştigăm şi noi cevaşilea la leafa ca nea înjurat toată lumea dăstul.

cu ăl mai al dreacu respect

victorianu turmentat