Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

MORALITATE

/ #461 Performanta doamna Spiru Ciobescu

2012-12-20 08:51

Stimati colegi si atentiune limbincuristi sindicalisti si lingai ai fochistului sef dupa insistentele noastre au aparut si declaratiile de avere ale supereficiente si supercalificatei echipe manageriale numite "numai pe criterii de performanta" a se citi "numai pe criterii politice" a managementului de la OLTCHIM.
O NOUA DOVADA CAT DE PERFORMANTI SUNT NOII NOSTRI MANA-GERI, FAIMOASA DOAMNA CIOBESCU SCRIE IN DECLARATIA EI DE AVERE CU MANUTA DANSEI CA INAINTE DE A VENI LA OLTCHIM A FOST SOMERAAAAAAAAAA !!!!
CINE NU CREDE SA CITEASCA IN DECLARATIA STIMATEI POSTATE PE SITE-UL OLTCHIM LA PAGINA 4/5:
http://www.oltchim.ro/uploaded/2012/cv/avere/Spiru_Elena.pdf
RUSINEEEEEEEEEEEEEEE !!!! CUM TI-AI PERMIS FOCHISTULE SEF SA NUMESTI O NULITATE DIRECTOR GENERAL ADJUNCT FINANCIAR LA MARELE NOSTRU COMBINAT O TUTA CARE DE PERFORMANTA CE A FOST A FOST DATA AFARA SI A STAT PE BARA LA GREU. A RECOMANDAT-O EXPERIENTA ACUMULATA IN SOMAJ SAU TI S-A FACUT MILA DE PARTID DE EA???
TRAIASCA PARTIDULETUL CARE DA LOCURI DE MUNCA TINERILOR LIBERALI. ALOOO DOMNUL MINCINOIU CHIT CHITOIU ASA SA FACETI IN CONTINUARE LA TOATE SOCIETATILE COMERCIALE CA O VOM DUCE LA SUPERLATIV TOTI MAI ALES NOI ANGAJATII OLTCHIM. NOI V-AM ALES NOI VA DAM JOS !!!!!!
ACEASTA TUTA DE CIOBEASCA NICI MACAR NU STIE SA ISI COMPLETEZE O DECLARATIE DE AVERE MENTIONAND LA PAGINA 1/5 DIN RESPECTIVA DECLARATIE UNDE LA CAPITOLUL "MODUL DE DOBANDIRE" EA SCRIE CONSTRUCTIE NOUA INLOC SA INDICE DACA A MOSTENIT-O SAU SI-A FACUT-O SINGURA DIN INDEMNIZATIA DE SOMAJ.
HA HA !!!! HALAL STIL DE PROSTIT PE PROSTI............
DESI SOMERA SI ILUSTRUL SAU SOT SPIRU HARETIST LUCRATOR LA FAIMOASA FIRMA MAGIC TIC TAC INAINTE DE A FI PROMOVAT MARE DIRECTOR LA OLTCHIM AU REUSIT PERFORMANTA SA RIDICE O CASA DE 185 MP IN 2012 !!!!
DE UNDE ATI AVUT RESURSE DOAMNA DIRECTOREASA ??? CA DOAR ERATI SOMERA SI SOTUL MARE DIRECTOR LA MAGIC TIC TAC CU VENIT ANUAL DE 9600 RON. INTERESANT !!! V-A DAT CUMVA PARTIDUL?????
MASINA NU O TRECETI IN DECLARATIE??? NU ESTE NEVOIE????
AAA AM UITAT AVETI MASINA DE LA OLTCHIM SUPER PASSAT SI MASINA PERSONALA NU SE PUNE.........
AVETI GRIJA CA MINCIUNILE DIN DECLARATIA DE AVERE AU CARACTER PENAL SI ANI S-AR PUTEA SA VA INTEROGHEZE CURAND............
DOMNULE FOCHIST SEF BALAN CAT CREDETI CA MAI REZISTAM???? NU VA ESTE RUSINE SA NE SFIDATI PE NOI ANGAJATII CU VECHIME CU ASTFEL DE NULITATI PROMOVATE DE PARTID DIRECT DIN SOMAJ MARE DIRECTORESE??? CREDETI CA NOI NU STIM SA CITIM O DECLARATIE SAU NU NE UITAM PE SITE-UL OLTCHIM.
FELICITARI DOAMNA DIRECTOARE SPIRU CIOBESCU ATI REUSIT O SUPERPERFORMANTA !!!
MUREATI DE FOAME SOMERIZAND SI BRUSC V-A IDENTIFICAT MARE VALOARE DOMNUL BALAN SI ATI ATERIZAT PE O SUPERFUNCTIE SUPERBINE PLATITA. PAI SA NU DATI ACATISTE PENTRU PARTID ????
NOI MURIM DE FOAME IN COMBINAT SI TU SOMERITO CU BARBACTU SPIRU HARETIST MAGIC TIC TACHIST VA PLIMBATI FUNDURILE IN PASSAT-URILE OLTCHIM.
RUSINEEEEEE !!!! VINE ZIUA SA VA SCOATEM IN SUTURI SA VEDEM CUM II MAI TREMURA FOCHISTULUI SEF GHIERSUL DE MACHO DESCHEIAT PANA LA BURIC LA CAMASA CAND O SA-L COLINDAM NOI TOTI SI O SA-L FELICITAM PENTRU PERFORMANTA DE A INDATORA OLTCHIM LA GREU LUAND ENERGIE DE LA CET SI NEPLATIND-O IN TIMP CE PE NOI NE MINTEAU LIMBINCURISTII BURDOAZA, GHIOCA SI CERNEVIANUL MANELIST CA SE REPORNESTE COMBINATUL LA CAPACITATE SI CE BINE VOM TRAI.........
HUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!
UNDE ESTI VASILE COMENTATORUL, BURDOAZA, BUDUNA, GHIOCA GRATARAGIUL SI CEILALTI LIMBINCURISTI RECENT INSCAUNATI CA LIDERI DE OPINIE AI NOSTRII???
CE MAI ZICETI ACUM????
SA NE RASPUNDA CEI CARE URLAU CA NOUA CONDUCERE ESTE DE VALOARE SI CA FOSTII SABOTEAZA EFORTUL DE REPORNIRE !!!!
CUM A FOST SELECTATA DOAMNA CIOBESCU PE CE CRITERII??? PE CRITERII DE PERFORMANTA ???
DE ACEEA AU DAT-O ALTII IN SOMAJ DE BUNA CE ERA.
SIGUR CA O SA GASITI RASPUNS SPUNAND CA SARACA DOAMNA CIOBISTA SE LUPTA ASIDUU SA GASEASCA SOLUTII DE FINANTARE SI DE BUNA ADMINISTRARE A OLTCHIM. SIGUR CA DA !!!! SI NOI CREDEM TOATE POVBESTILE SPUSE DE VOI !!!
OARE NEVASTA CERNEVIANULUI CE FACE ACUM !!! PE CE IA SALARIU???
AM UITAT CA SI EA A FOST ANGAJATA DE PERFORMANTA CE ERA NU CA BARBACSU ESTE SUPER SINDICALIST.
BAHHHHHHH INCERCATI SA NE PROSTITI CU PROPRIILE HARTII PE CARE LE SCRIETI !!! CE DRACU NE MIRAM CA DE LA LUNA LA LUNA COMBINATUL INTRA IN RAHAT DE TOT. PLECATI DRACU CA NE-ATI MANCAT DE TOT !!!
DACA NU TE LUA OLTCHIM MADAME CIOBESC TE MAI ANGAJA CINEVA?????
NE SPUI SI NOUA DE UNDE AI AVUT BANI SA ITI FACI CASA DE 185 mp IN 2012 CAND ERAI SOMERA ????
AM UITAT PROBABIL CA TE-A AJUTAT MATUSA TAMARA SAU ATI PUS BAN PE BAN CU SALARIUL DE DIRECTOR TIC TAC AL LUI BARBACTU` !!!!
BAHHH NOI NU REUSIM DRACU SA NE LUAM UN APARTAMENT IN 20 DE ANI SI VOI DIN SOMAJ VA SALTATI VILE CA DOAR SUNTETI VALOARE !!!
IA ZI DE CAND AI VENIT LA OLTCHIM CE PARTE TI-AI TRAS CA SE VA VEDEA IN DECLARATIA DE AVERE DIN 2013 SI NU SCAPI DE NOI!!!!!!!!!