Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Moi...

/ #181 Noua conducere....

2012-10-20 19:08

Au scris ziarele si au aratat televiziunile atatea despre "fosta conducere"...De ce nu se spune nimic si despre actuala "conducere"? Se discuta ca aveau masini de servici, in timp ce angajatii cica nu-si primeau salariile; ce sa spunem cand acum, in conditiile ACTUALE, e nevoie de mai mult de o secretara la un director? Ce sa mai vorbim de "nepotismele" fostii conduceri, care cica vindea marfa (retineti, VINDEA, adica lua bani), unor firme conduse de cunoscuti, cand acum ambii soti dintr-o familie sunt numiti "Directori" la Oltchim? Pana acum, Oltchim-ul a fost o mare "familie" la figurat, acum probabil va deveni "la propriu" o asociatie familiala. Toata noua conducere executiva este formata numai din prieteni, rude si cunoscuti :))))))))
Cum putem aprecia profesionalismul acestei conducere cand jumatate din aceasta are o experienta mai mica si un CV inferior unor simpli angajati ai Oltchim? Pe ce criterii a fost numita aceasta? Orice post de Director dintr-o firma care se respecta necesita numirea unei persoane care are experienta cel putin 5 ani intr-un post SIMILAR (mai exact, intr-o firma de acelasi calibru). La Oltchim insa se pare ca experienta si cunoasterea profesionala nu mai sunt necesare cadrelor de conducere...
Acum nu mai comenteaza nimeni din presa background-ul noii conduceri? Pe fostii, oameni calificati, cu experienta, care au lucrat in Oltchim zeci de ani si au avansat de la munca de jos, i-am acoperit cu noroi - de ce acum nu mai deschide nimeni gura sa vocifereze ca cei de acum nu au nici cea mai mica tangenta cu o activitate de productie? Ca unii dintre ei nu au experienta nici 4 ani intr-un post, dar acum conduc o firma cu 3.000 de angajati?
De fapt, nu ar trebui sa ne mai agitam sa comentam - asa cum se stie deja, povestea cu repornirea este o mare gogoasa de inghitit pentru cei care suficient de creduli incat sa o inghita. Acest plan, asa cum printre cei care stiu cum stau lucrurile se stie deja, este o utopie si un interval de a prelungi agonia pana la alegerile din decembrie, dupa care ni se va da peste nas.
Tot inainte, dragi colegi! In special marii "revolutionari" care vor avea o mare surpriza dupa decembrie incolo!