Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

A.D.L.

/ #155 AGITATORI

2012-10-01 22:29

Sa ne referim pentru inceput la "Gura-Mare" de Emil Ghioca:
Emil Ghioca ar trebui mai intai de toate sa spuna ce HOT ordinar este el, cel care a furat din Oltchim cat a putut, motorina si benzina, si piese din garaj pe care a incercat sa le vanda pe sub mana! Sa faca bine sa spuna ce facea in timpul programului de lucru, cand in loc sa-si faca treaba se ducea acasa sa manance si sa doarma! Sa spuna el, care a facut greva foamei, ce se lauda cu friptanele pe care le manca si chiolhanurile pe care spunea ca le face. Daca a dus-o atat de rau, de ce etaleaza lanturi si bratari de aur cat mana de groase?? Sa faca bine sa spuna cate curse baga pe foile de parcurs in plus ca sa-si scoata bani in buzunarul propriu!

Astia sunt adevaratii hoti de la Oltchim, care acum s-au trezit cu portavocea in gura! HUOOOOOOOO!

HOTUL a ajuns sa strige hotii! Un exemplar tipic de jigodie materialista pe care nimeni nu a dat 2 bani; un PUTUROS care de cate ori era de munca se imbolnavea si lasa colegii sa-i faca treaba! NU muncea nici 4 ore pe zi, ci doar se plimba si-si facea treburile personale in timpul serviciului!
Nulitatea asta a ajuns in prim plan la televizor, sa faca greva foamei cu burta plina de fripturi si bautura! Sa-l ia la cercetat si sa vada toti care se uita in gura lui ce HOT ordinar este si cat a "capusat" el Oltchimul in atatia ani! Nici macar rusine nu-i este, pentru ca un asemenea specimen are obrazul prea gros. Un puturos care era platit mai bine decat altii ca sa isi faca treburile personale in timpul serviciului!
Uitati-va in gura marelui sindicalist EMIL GHIOCA - un HOT de cea mai joasa speta! Sa va explice si voua cum fura ca ultimul tigan si acuma are tupeul nesimtit sa strige ca altii sunt hoti! Toti prostii stau si il aplauda, fara sa inteleaga macar o iota. Ce sa inteleaga din vanzarea catre firmele din jurul Oltchim cand sunt atat de redusi mintal incat nu vad cum asta fura de sub nasul lor???