Cerem demiterea preotului de la Biserica romaneasca din Arezzo

adrian nicolae

/ #4 nu aveti ce face?

2012-09-26 15:29

Scroafa moare in cotezt si voua va arde de pieptanat.Puteti sa trimiteti scrisori si la Papa Benedict pentru ca tot frectie la un picor de lemn este.Adica va pierdeti timpul de pomana in timp ce Traian Basescu prin asul sau din maneca,Dan Diaconescu le trage uselistilor covorul de sub picioare.
Train Basescu poate dormii linistit deoare FMI lucreaza pentru dansul...iar FMI lucreaza bine strangandu-l pe ponta de coaie.
Eu nu intelg cum mai poti sa-i sustii pe prostii astia din usele.In loc sa fi stat pe curul lor pana la alegerile din iarna,pe care le-ar fi castigat detasat fara drept de apel,au preferat sa muste cu pofta din marul otravit oferit de Traian Basescu atunci cand i-a invitat la guvernare...si au muscat-o rau de tot.
Pe urma s-au gandit ei pro
stavanii sa dea o lovitura de stat fulger,fara sa-i consulte pe stapani.Mai mult,dupa esec,nu si-au recunoscut greseala iar pe deasupra le-au mai aratat si curu' acestora.
Daca iti imaginezi ca poti sa arati curu' lu' Merkel,Barosso,Reding sau Administratiei Americane fara consecinte atunci se cheama ca esti la fel de prost ca cei pe care-i sustii.