Demisia premierului Victor Ponta cerută de mediul academic

Iosif

/ #2736 Tovarăşi, camarazi şi prieteni - este mai bine să aleg o valoare mică decât o mocirlă mare

2012-09-15 18:25

Dr. Ponta şi camarade Antonescu e doar o chestiune de timp până la apunerea vostră. Românii nu se mai simt reprezentaţi de Băsescu, este clar. Acestuia îi trebuia doar un "suflu" să pice, dar voi, "profesionişti", cum vă crede-ţi, l-aţi pus mai bine în scaunul său. Evident, vă dă lecţii! Unui comandant de navă îi este mai uşor să manevreze vânturile în favoarea sa decăt să le înfrunte fără nici un folos. O ştiau şi pe vremea lui Machiavelli, cei care nu plagiau, bineînţeles. Un comandant de navă nu are nevoie să plagieze, vă lasă pe "voi, tovarăşi, camarazi şi prieteni" să vă plagiaţi reciproc şi să confundaţi contextul politic al anilor de după al doilea război mondial, când a fost trasă o linie între cele două mari puteri care au învins lăsând România de partea comuniştilor, cu anii în care "noua Europă" îşi reconturează imaginea, iar majoritatea românilor ce doresc bunăstare o înţeleg şi o susţin.

Românii au învăţat că economia şi bunăstarea se realizează prin colaborare în contextul politic internaţional şi muncă, nu prin minciună, plagiat şi izolament politic pe care voi ştiţi atât de bine să le aplicaţi. România a experimentat deja, din nefericire, acea etapă a izolarii în perioada ceauşistă, iar românii au învăţat că nu e de bine acolo.

Se vede cu ochiul liber că sunteţi un "corp fără viaţă", stinşi, falşi şi conduşi din umbră de nişte "ideologişti". Mulţi dintre colegii voştri au fost surprinşi cu mâna-n sacul ţării, şi nu ştiţi cum să-i ajutaţi să rămână cu basma curată. Îi subestimaţi pe români. Dacă au reuşit românii sa-şi dea seama că cu Băsescu nu e "de bine" credeţi că o sa-i pacăliţi cu zâmbetele voastre false, calmul vostru aparent şi fals?

Aţi dat-o în bară cu Geoană la prezidenţiale pentru că sunteţi puşi pe lupte pentru "os" nu pe reforme reale şi oneste care să urmărească interesul naţiunii pe termen lung. O veţi da în bară la parlamentare pentru că nu aveţi un lider elegibil. Lovitura pentru Dr. Ponta cu plagiatul şi derapajele antidemocratice din iulie 2012 actuate împreuna cu camarazii din USL vă delegitimează să rămâneţi la conducere în aceşti ani. Ceauşescu credea că a reinventat comunismul şi aşa a ruinat o ţară întreagă, voi credeţi că reinventaţi democraţia?

Furia românilor datorită crizei se descarcă lunile acestea şi vor avea luciditatea atunci să aleaga valori reale pentru un posibil progres real al tuturor. Personal, cred că "este mai bine să aleg o valoare mică decât o mocirlă mare". Dacă nu eraţi conduşi "din umbră" vă dădeaţi seama pană astăzi 15.09.2012 (ora 18.27) să vă schimbaţi strategia. Dar se vede că "idio-----" vine de la aceeaşi sursă.

Este incredibil cum până acum nici un USL-ist de seamă nu se opune mascaradei ce se întămplă în propria curte. E ceva foarte asemănător cu perioada ceauşistă. Şi mă gândesc filozofic: oare există progresul uman? Domnilor USL-işti vreţi sa fiţi ca o adunătură de scanduri putrede care vor sa formeze edificiul cel mai de preţ al unei ţări, parlamentul? Dacă da este nevoie doar de un "vânticel" ca să se rupă una dintre aceste putregăciuni, iar prin căderea sa să distrugă întreg edificiul. Cu atât mai mult cand vânturile ce se abat peste conducerea unei ţări sunt foarte puternice. Evident, aveţi nevoie de un comandant de navă care ştie să manevreze vânturile. Tovarăşi, e doar o chestiune de timp până la episodul Geoană2!

Cu regret, un român!