Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Delindy

/ #96 Miting

2012-09-05 19:03

Pentru cei care au strigat azi la miting "Jos conducerea" - de ce nu v-ati dat demisia in momentul cand s-au intarziat salariile? De ce nu ati plecat sa munciti la alte firme daca nu va mai convine aici? Pentru ca in alte parti sunt salarii intr-adevar de mizerie si nu e nici o siguranta? Pentru ca nici o alta firma nu ar fi tolerat indolenta voastra si faptul ca nu va intereseaza decat sa va luati salariile fara sa va intereseze calitatea muncii pe care o prestati?
Pentru toti cei care blameaza conducerea Oltchim si conform mentalitatii proaste pe care o au de a vedea paiul din ochii celorlalti, dar nu si barna din ochii proprii - ce va intereseaza pe voi cine ce mobila si ce masina si-a luat??? Voi de-abia asteptati sa vi se termine schimbul si sa plecati acasa, nu ca directorii pe care ii blamati si v-au tinut ani de zile pe salarii din ce in ce mai bune, cu locul de munca asigurat? Acesti directori erau oricand in combinat, zi sau noapte si pana in ziua de azi v-au tinut pe voi si pe familiile voastre ca sa aveti ce manca! Nu va este rusine???De ce n-ati plecat, sa ne lasati pe noi cei care intr-adevar muncim nu numai in timpul programului, ci si sambete si duminici, seri, ca sa mentinem acest Oltchim, ca sa aveti voi, care plecati la 3 fara un sfert, un salariu asigurat!
Dl. Roibu are o singura vina: aceea de a se fi zbatut sa tina in serviciu atatia incompetenti care nu au decat gura mare, in loc sa va dea afara si sa ramana doar cei care vroiau intr-adevar sa munceasca pe salarii decente. Este adevarat ca pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti! V-a convenit si n-aveati gura mare cand nu s-au facut concedieri nici in conditii de criza, v-a convenit sa vi se mareasca salariile cand peste tot erau reduceri de personal si micsorari de salarii, nu?
Ce va intereseaza ca au masini de servici? Daca nu stiti, in asemenea cazuri este alocata o anumita suma pentru combustibil, restul se plateste din buzunar. Ce va intereseaza ce mobila si-a luat unul sau altul? Nu vreti decat sa aveti un program fix, dupa care va doare in....de ce se intampla, ca vine schimbul 2 sau 3...Ce va intereseaza cat ati furat toti de pe urma Oltchim-ului? Toti erati cu gura mare cand era vorba de ramas peste program, cand era vorba de ceva in plus de munca sau de probleme - si acum ce vreti?
Ar fi trebuit sa fiti dati afara de mult, la un simplu test de competenta in domeniul in care activati! Si asta sper ca se va intampla, in cazul in care va veni un nou proprietar, care in nici un caz nu va tolera indolenta si puturosenia voastra!
Nu v-a interesat nici o secunda mai mult decat sa aveti un loc de munca sigur si caldut, unde sa va beti dimineata cafeaua o ora, sa va luati tacticosi si in liniste pauza de masa, sa va uitati la ceas cand se termina programul, si sa stati pe internet sau la telefon cu diversi pe banii Oltchimului! Voi nu erati in stare sa va faceti amarata de munca de 8 ore bine, si ii criticati pe directorii care s-au zbatut zi si noapte sa tina combinatul atatia ani de zile?
De ce faceti parte din sindicat daca huliti liderul? De slabi ce sunteti, pentru ca nu stiti decat sa cereti bani, daca se poate fara munca sau cat mai putina, si sa va apere altul spatele. Cati v-ati asigurat vreo responsabilitate, cum au facut toti acesti directori? Cati v-ati gandit vreodata sa faceti ceva constructiv in sectia sau serviciul de care apartineti? Sunteti doar niste suficienti ipocriti! Este o rusine ca am lucrat alaturi de voi in atatia ani, este o rusine ca faceti parte din echipa Oltchim!
PLECATI SI LASATI-NE IN PACE! Nimeni nu are nevoie de "angajati" ca voi!Nu sunteti in stare nici macar sa stiti sa va urmariti interesul, pentru ca nu stiti altceva decat sa cereti si sa comentati la orice! Habar n-aveti ce inseamna munca la privat, pentru ca sunteti obisnuiti in Oltchim, la caldurica, fara stress...
Acum conducerea si-a dat demisia - sa vedem ce va mai ajuta Dl. "premier" Ponta si ceilalti ejusdem farinae....Sa vedem ce salarii va mai dau si cum va asigura locul de munca, daca ati fost atat de orbi si nu ati realizat inca faptul ca va luati banii de pe urma activitatii conducerii, nu de pe urma statului, care n-a facut nimic niciodata.
Plecati, dati-va demisia, luati-va cele 2 salarii restante si fiti someri, asa cum va sta bine, sau angajati-va in alta parte! Lasati-ne in pace si plecati odata, ca noi, cei care muncim si suntem Oltchim trup si suflet, ne-am saturat de lipitori ca voi!