Repartizarea posturilor didactice prin ISJ si conform notei

cineva

/ #59

2012-08-22 10:17

si pe mine experienta de anul acesta m-a scarbit. sunt titulara la o scoala, iar anul acesta am fost detasata la o alta mai aproape de casa. am sustinut examen si am obtinut nota 8,65(a doua nota). cand a trebuit sa venim sa alegem posturile am optat pentru unul care urma sa fie titularizabil abia de la anu. mi s-au completat datele in aplicatie, insa aceasta nu mi le-a primit deoarece eram cadru didactic titular. am sunat la inspectorat si mi s-a spus ca e gresita aplicatia si ca Ministerul se va ocupa si va repara greseala, sa asteptam. in jur de ora 14, cand trebuia trimisa situatia la Ispectorat am sunat din nou, deoarece aplicatia nu se modificase in niciun fel, iar doamna inspector de acolo, plictisita probabil de atatea dosare, mi-a spua ca voi veni la pretransfer sau la detasare. si cu asta basta. asa ca o colega cu o nota mult mai mica (si accea obtinuta pe copiat) mi-a ocupat postul. cand am precizat ca nota este furata mi s-a spus ca trebuia sa ma ridic in timpul examenului in picioare si sa sesizez. frumos, nu? si iata-ma pe drumuri pentru o paine pentru care am muncit si pe care mi-au luat-o cei care au furat.