Sesizarea M. Public pentru cercetarea guvernului Ponta


Musafir

/ #54

2012-07-28 13:44

O SPUN DIN NOU:
ATENTIE MAXIMA LA CAPCANELE POLITICE DIRECTE, ORI MASCATE!!!

MA REFER LA JOCUL PERFID AL SLUGOILOR LOJII MASONICE RUSE CONDUSE DE KONDIAKOV SI SPONSORIZATA DE PUTIN, AL CELOR CARE SUB GENERICUL USL, AU APELAT LA O MARE DIVERSIUNE, DAND CU PIETRE IN INITIATORII PROIECTULUI GAZELOR DE SIST PENTRU A ACAPARA LEGITIMITATE, SIMPATIE SI...FRAIERI-IMEDIAT INSA, TOVARSII PONTA SI ANTONESCU, ALIINDU-SE PE DE O PARTE CU TOV. KONDIAKOV CU CARE S-AU INTALNIT LA AMBASADA RUSA PE 14 IUNIE, (PRECUM ILIESCU IN '90!~!!), IAR PE DE ALTA PARTE, PONTA LUANDU-L CA CONSILIER (CACOFONIA ESTE POLITICA, IMPARDONABILA SI NU-MI APARTINE!!!)PE GENERALUL (r) WESTLEY CLARKCEL CE DETINE CEA MAI MARE PARTE DIN ACTIUNILE CHEVRON LA NIVEL MONDIAL, DIMPREUNA CU...TINETI-VA BINE: SOROS-MILIARDARUL UNGUR-EVREU SI...-CE MICA-I LUMEA!!! ACTIONARUL PRINCIPAL MAJORITAR AL ROSIA GOLD CORPORATION-FRANK TIMIS (CEL CE ARE ROSIA MONTANA, CUPRUMIN SI CONTRACTUL CU CHEVRON!!! IATA DE CE PONTA S-A DUS IMPREUNA CU ANTONESCU, LA CEAS DE MARE TAINA, MAI INTAI-INAINTEA LOVITURII DE STAT!) LA ROSI MONTANA, APOI LA VIENA, UNDE AU CONTINUAT NEGOCIERILE VANZARII TARII NOASTRE CU TOT CE-A MAI RAMAS!!!-IAR PE 14 IUNIE 2012, SREVICIILE SPECIALE SA-L VIZEZE PE PONTA LA CEAS DE MARE TAINA, LAO CAFELUTA CU KONDIAKOV! DESIGUR, NU SE POATE TRECE CU VEDEREA VIZITA SI INTALNIRILE DE"LUCRU" PARTICULARE-DAR IN CALITATEA DE PRIM MINISTRU AL ROMANIEI, PE CARE LE-A AVUT (NU SINGUR!!!) CU ACELASI EMISAR KONDIAKOV LA KISINAU, TIRASOPOL SI...SE PARE O VIZITA FULGER DE LA CHISINAU CU UN AVION SUPERSONIC, LA...KREMLIN!!!

CUTREMURATOARE GAZELE LUI PONTA SI ALE STALINISTILOR MASCATI IN SOCIALISTI-NU-I ASA???
EI INCA DORM LINISTITI, DEOARECE AU SPATELE ASIGURAT DE MAIDANEZII A CAROR HAITA ESTE CONDUSA DE COLUNELUL DOGARU-FOST CONSILER IN SECURITATE AL LUI ILIE CEAUSESCU, PIESA DE BAZA IN KAGHERBIADA DIN 1989, SI MINERIADE- INDEOSEBI LA ACEA MINERIADA UNDE-CU SIGURANTA VA ADUCETI AMINTE!_S-AU OCUPAT DE INCENDIEREA AUTOBUZELOR DAR SI A TVR CARE AU "LEGITIMAT" MANIA PROLETARA A "MINERILOR " LUI ILIESCU!!!
IATA CE CUTREMURE NATIONALE PRODUCCEI CE AU SEMNAT DEJA IN SECRET, ADUCEREA GAZELOR DE SIST PRIN...PONTA-ANTONESCU-USL, CONDUSI IN LESA DE MARII AFACERISTI ADRIAN NASTASE SI DAN VOICULESCU-ADEVARATII SLUGOI AI KREMLINULUI!!!

CE INSEAMNA ACT DE TRADARE DE TARA?
CE INSEAMNA INCALCAREA JURAMANTULUI DEPUS LA INVESTITURA?
CE INSEAMNA MINCIUNA SI DEZINFORMAREA IN CALITATE DE INALTE OFICIALITATI?
CE INSEAMNA UN ACT PURTAND SEMNATURILE CELOR IN CAUZA-ACT INITIAT DE O MISCARE INREGISTRATA DREPT "CONSILUIL NATIONAL AL SOCIETATII CIVILE" IAR IN FAPT ESTE UN SINDICAT ORGANIZAT SI AVAND LOGISTICA UNUI ORGANISM PARAMILITAR- CARE, LUANDU-SI PARTASI :
1/ PRESEDINTELE TARA (FIE EL SI INTERIMAR!!!)
2/PRIMUL MINISTRU
3/ALTI MEMBRI DIN CONDUCEREA TARII CARE AU ANGRENAT SI
4/O SERIE DE PARTIDE POLITICE
PENTRU-SCRIS NEGRU PE ALB:
1/DESFIINTAREA CURTII CONSTITUTIONALE
2/DESFIINTAREA ANI
3/DESFIINTAREA CNSAS
4/ DEFIINTAREA TUTUROR CELORLALTE ORGANISME CE SE OCUPA CU STRUCTURILE DE CROIMA ORGANIZATA LA NIVEL ECONOMIC-POLITIC-STRUCTURI IMPLICATE DEMULT LA NIVEL TRANSNATIONAL!!!!

IATA CE NE PASTE!!!
DUMNEZEU SA NE AJUTE SI SA NE LUMINEZE CA POPORUL ACESTA SA NU MAI CADA IAR PRADA HIENELOR!!!
UN FOST JURNALIST DE INVESTIGATII SPECIALE.

CONSIDER CA SE IMPUNE DE MAXIMA URGENTA, CERCETAREA TUTUROR CELOR IMPLICATI, IN INTREGUL COMPLEX DE PROBLEME DIN ULTIMELE 2 LUNI, DEOARECE INSASI EXISTENTA NATIONALA A STATULUI ROMAN ESTE IN PERICOL MAI MULT DECAT IN 1947!!!
ROG PARCHETUL GENERAL SI PE TOTI CEI ABILITATI, SA IA CAT SE POATE DE SERIOS TOATE ACESTE ELEMENTE, DEOARECE, MAINE CU SIGURANTA VA FI PREA TARZIU!!!
O MISCARE POLITICA, SE SCHIMBA CU ALTA, AZI E MAI RAU-MAINE NU SE STIE DAR SE SPERA LA MAI BINE...
ODATA INSA INTRATA TARA IN DESCOMPUNERE SPRFE A FI IMPARTITA, PROCESUL POATE FI IREVERSIBIL!!!
NU UITATI CA DOBROGEA PIERDUTA A REVENIT LA PATRIE DUPA CCA O JUMATATE DE M ILENIU!!!
NU UITATI CA BASARABIA, BUCOVINA, HERTA, INSULA SERPILOR SUNT UNDE SUNT SI POPORUL ROMAN DE ACOLO-VAI DE EI!!!
NU UITATI DE ROMANII DIN SERBIA-ZONA TIMOCULUI!!!
IAR ODATA VANDUTA TARA, VANZATORII SUNT PRIMII CARE SUNT ELIMINATI DE CATRE MARII..."CUMPARATORI"-SPRE A NU AVEA BATAI DEC CAP CU SANTAJE, MARTORI, CONCURENTA, AGENTI DUBLI (CA DUPLICITARI SUNT TOTI!!!)

DOMNILOR PROCURORI,
INCA SE MAI POATE FACE CEVA-ADICA
T O T U L !!!!
SI AVEM INCREDFERE CA JURAMANTUL PE CARE L-ATI DEPUS VI-L VETI TINE PANA LA CAPAT!!!
BUNUL DUMNEZEU SA VA OCROTEASCAP E TOTI CEI CE VOITI SI VA LUPTATI PENTRU CA TARA ASTA SA RAMANA ASA CUM A LASAT-O DUMNEZEU!!!
MAICA DOMNULUI SA VA OCROTEASCA!
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE, SA VA INTAREASCA SI SA VA ACOPERE IN TOT CE FACETI PENTRU BINELA TARII SI POPORULUI ROMAN!

DUMNEZEU SA NE BINECUVINTEZE, SA NE OCROTEASCA TARA, CASA, NEAMUL. SI SUFLETUL ROMANESC!
DOAR IMPREUNA CU DRAGOSTE VOM BIRUI!!!