IL SPRIJINIM SI II MULTUMIM LUI TRAIAN BASESCU


Musafir

/ #335

2012-07-20 00:45

Multa discordie si multe voturi vor fi la referendum date aiurea adica ..pe persoana si nu pe valoare .
Primele masuri luate au fost restituirea catre pensionari cu pensii peste 740 lei a {CAS},PE CARE BLA,BLA,..FOSTA GUVERNARE O OPRISE DIN INTREAGA PENSIE NU DOAR DIN SUMA CARE DEPASEA 740 LEI PRECUM SI REINTREGIREA IN 2 ETAPE ,A SALARIILOR BUGETARILOR DIMINUATE IN 2010.
Victor Paul Dobre in calitatea lui de ..ministru administratiei publice a spus pe tv international ca se vor da integral banii retinuti pensionarilor ca nu-i mult de pensionar 4-5 milioane {zice sa-si faca omul o treaba cu banii astia }
S-a comunicat apoi sec;
in 18 luni s-au luat in 18 luni se vor da inapoi.
Nu a venit Victor Paul Dobre sa-si ceara scuze ptr falsa mila fata de pensionari ,s-a profitat ca unii au vazut emisiunea ca se da altii au vazut-o si pe una si pe alta si asa am facut legatura .
Ma intreb daca dupa alegeri au constringeri bugetare si nu-si mai tin cuvintul ?
Dar lumea asta necajita ,pensionarii de ce nu i-au cerut sa respecte promisiunea facuta de victor paul dobre la tvinternational sa-i dea odata toti banii retinuti ?
ei eu asa fac diferenta intre cei care au retinut banii {din rationamente superioare mie }si USL prin vocea lui Victor Paul Dobre care a zis milos ca sa inteleaga omul ceva se dau odata toti banii retinuti.
Presedintele tarii ,Traian Basescu a fost comunicarea catre popor.
acum pensionarii voteaza "da" in 29 iulie adica cu cei care le-au dat banii ..spun ei.
iata o mare tragedie cind pensionarul primeste se bucura oricum si se va manifesta pe 29 iulie ,desi el trebuie sa sanctioneze minciuna {nu a primit toti banii odata },multi voteaza cu "DA",SI MAI MULTI CA ASA ZICE PRIMARUL SI MAI MULTI CA ASA ZICE ..PREOTUL.
Cine ar trebui macar sa le ceara scuze ca i-a pacalit dar asta inainte de vot?