MPFM - Reality-show : realitate sau regie?


Musafir

/ #138 Telespectatorii cer cu insistenta asta pe Facebook !!!! Nu citeste nimeni ???

2012-06-02 14:02


Sissi Katt : Cerere catre Staff !!! Producatori si psihologii care stau in spatele acestei emisiuni. In primul rand asa vrea sa va multumesc pentru profesionalism si transparenta . Deci , noi cei care va ascultam, privim, investim si ridicam raitingul A1 avem urmatoarele dorinte pe care speram sa ni le indepliniti in cel mai scurt timp adica in acest sezon si de ce nu incepand de aztazi .Da si cum spuneam inainte. Nu mai vrem sa stim nimic dar absolut nimic desre Adrian si fam . lui NU MAI VREM!!! NE-AM LAMURIT!!!
Am vrea sa stim mai multe despre Monica si Ionut : ce planuri de viitor au, ce au facut pana a intra in casa, parerea mamei lui Ionut despre ei ,etc. Si deoarece Monica stie fff bine sa devieze subiectele si sa se eschiveze V-as ruga sa va folositi de psihologii care si asa stau in culise si formuleaza intrebarile adresate concurentilor.
Vrem sa stim si cate ceva despre Imre care a fost si el fff rezervat si am vrea sa stim si noi ce relatii a avut inainte , de ce nu au mers, din vina cui etc. Suntem siguri ca avet posibilitate sa-l faceti sa vorbeasca .
Vrem sa stim si despre trecutul lui Dragos si Alexandrei , despre relatiile de dinainte de concurs, de ce nu au mers si din vina cui, despre experienta din Italia si relatiile de acolo . Targoviste e fff aproape si puteti sa faceti si un mic reportaj in satul lui Dragos si satul lui Ionut, ca si asa sunt numai 2 km intre satele lor . Suntem siguri ca nu duceti lipsa de organizare si ca nu aveti greutati legate de logistica . Asa ca asteptam respectivul reportaje in care sa faceti interviuri cu vecinii de exemplu, sau de ce nu, cu parerea unor prieteni despre cuplul pe care ei il formeaza. Planurile de viitor ale celor doi. Si nu vrem sa auzim doar raspunsuri evazive ci raspunsuri concrete ca si multe alte lucruri .Ca la Adrian si la d-na Marioara acasa !!!
Si despre viata Andradei ne-ar interesa sa aflam mai multe de ex.: Parerea elevilor de la scoala la care a lucrat , de ce nu au mers relatiile pe care le-a avut si multe alte lucruri interesanta din viata ei. Suntem siguri ca producatorii si psihologii din spatele cortinei au mai multe metode de a afla lucruri interesante despre toti concurentii .
In speranta ca profesionalismul si transparenta producatorilor se v-a face si de data asta prezenta va multumim si va urmarim cu interes. In caz contrar ......ne dezamagiti!!!
Pana acum ne-ati dezamagit destul !!!