RAED ARAFAT , salvatorul poporului roman

MRU si Ponta salvatorii neamului ???

/ #190 Raed Arafat este ruda/prieten cu Omar Haisam ?!

2012-05-05 02:03

Vizionati: http://www.ioncoja.ro/textele-altora/adevarul-ascuns-ale-recentelor-evenimente-demonstratii-din-romania/
Poate Musafir#185 are mare dreptate. Daca este asa si Haisam este multiplu agent care a actionat clar in pradarea romanilor, atunci ce este cu Arafat? Nu cumva sub masca unui mare binefacator se poate ascunde foarte bine si altceva?
Desigur ca in cadrul sistemului de sanatate se ruleaza si se deturneaza sume foarte mari. De aici si lupta pentru suprematie intre clanuri care n-au treaba cu servirea "prostimii" cum ar zice unii. Vedem ce se intampla cu tara de 23 de ani.
Chiar daca Arafat n-ar avea legatura cu Haisam, a lua prea usor in brate un strain este o boala grava. Nu este usor sa gasim din afara vreo "buba" SMURD-ului. Este intr-adevar o mare realizare si ma intreb de ce-a trebuit sa ne-o implementeze un arab? Se pare ca romanii bine intentionati peste tot sunt singulari si deci usor de boicotat (de gasti puse pe jecmaneala) si astfel majoritatea nu se mai implica. Mai este o hiba, nu avem tupeul necesar al arabului, evreului, ungurului, sarbului, rusului, englezului, americanului,etc. fara ordine valorica.
Mai este inca ceva, nu cumva ni se inoculeaza permanent in cap ca daca n-ar fi strainii noi n-am realiza mai nimic. Nici autostrada lui Bechtel (nerealizata, "moara de macinat" banii romanului credul si impilat) si nici Transfagarasanul(de sute de km, cu tuneluri prin munti, realizat intr-un timp rezonabil si probabil cu cheltuieli incomparabile fata de ai lui Bechtel pe cei cativa zeci de km de campie)!
Dar sa ne amintim cum in 1989 romanii s-au repezit sa-l apere pe Tokes de care totusi nu se atingea nimeni (securitatea care tradase deja era interesata de scandal, iar Ceausescu permanent nu dorea sa ia masuri radicale pentru a nu amplifica), nu s-a atins de el nimeni pana in prezent desi este clar ce face de zeci de ani impotriva statului roman. Mai grav chiar l-am promovat si l-am facut chiar europarlamentar ca, pe banii si in numele statului roman, sa reprezinte interesele Ungariei,etc. In Serbia nu s-ar mai fi auzit dupa 23 de ani de un Tokes daca ar fi avut vreunul.
Daca in 1989 in locul lui Tokes era un preot roman toti l-am fi lasat de izbeliste.
Daca in locul lui Arafat era un roman lovit pe nedrept de Basescu romanii l-ar fi lasat de izbeliste si n-ar fi tremurat pe zapada si ger nici o zi. Pana la urma vedem ca demonstratiile au fost "captate" si au fost utile USL-istilor care, desigur in 23 de ani, n-au contribuit la jaful tarii si a resurselor strategice, etc.? Iar acum dupa atata "abstinenta" si-or fi uitat obiceiurile si se vor fi transformat in mari salvatori?
Asa suntem, ne lasam prea usor manipulati si nici macar nu avem indoieli ca participam la o mare prostie. Poate generatiile viitoare se vor schimba.