Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Judex

/ #1439 Re: Re: Re: Pace si respestarea legii educatiei !

2012-03-25 21:07

#1418: - Re: Re: Pace si respestarea legii educatiei !

Mergeţi la   #1409   şi observaţi că această lege a fost adoptată  PRIN  ŞANTAJ,  TÎLHĂREŞTE,  în modul cel mai oribil cu putinţă,  în scopul menţinerii la putere a actualei coaliţii, de aceea este contestată cu atîta vehemenţă de întreaga opoziţie şi de majoritatea poporului român!

Faceţi atîta caz de DEMOCRAŢIE, de  SPIRIT EUROPEAN  dar, după opinia majoritatăţii poporului român responsabil, modul acesta tîlhăresc de a produce legi împotriva VOINŢEI majorităţii poporului acestei ţări nu e deloc  SPIRIT EUROPEAN şi, cu atît mai mult : DEMOCRAŢIE ! Unde găsiţi aici voinţa majorităţii?

Vă întreb sincer şi vă rog să-mi răspundeţi sincer, vă asumaţi răspunderea costului unui REFERENDUM pe această problemă în cazul în care poporul acestei ţări vă va respinge doleanţele dvs., nu cu majoritate de voturi, ci cu mai mult de 80%?

În caz contrar, înseamnă că dvs. doriţi ca, prin şmecherie, manipulare, şantaj, conjunctură politică, să vă atingeţi un scop contrar voinţei majorităţii poporului român! Nu găsiţi că aceasta e o metodă mîrşavă, tîlhărească!

Să fie clar pentru toată lumea : ROMÂNII  NU DORESC  SEPARATISM!  SEPARATISMUL  NAŞTE URĂ!  Istoria a dovedit-o din plin prin ororile care le-a generat separatismul şi propaganda şovină, iar nu comunismul. Septembrie 1940 a fost încă şi mai oribil decît decembrie 1989! Iar în dec 1989 nu afost un protest împotriva comunismului ci a fost rezultatul răzbunării unor infractori împotriva oamenilor legii pe fondul urii interetnice întreţinută continuu timp de 80 de ani.

Vrem ca generaţiile viitoare să nu se mai urască, tot amintindu-le iar şi iar, cu surle şi trîmbiţe, TRIANONUL!  Aţi fost şi încă sunteţi cu mult inferiori olahilor ardeleni pe care nu-i suferiţi, aşa că luaţi-vă adio de la dorinţele dvs. absurde! Patria vă primeşte la sînul ei EGALI şi fără nici un fel de privilegii.

RESPECTAŢI CONSTITUŢIA ŢĂRII ÎN INTEGRALITATEA EI!