PROTEST IMPOTRIVA DISCRIMINARII POZITIVE LA UMF TARGU MURES


Musafir

/ #14

2012-03-19 23:19

Este jenant sa mergi prin tara ta si sa fii deranjat de necunoasterea limbii teritoriului geografic atestat ca si tara limbii tale. Dacii or fi fost mai intelepti intrucat romanii parca vorbeau limba acestora. Sa fie si maghiarul pe aceeasi asezare? Sa vrea EL (UNGARIA) sa prinda"cheag" prin limba pe un spatiu geografic centrat in inima spatiului geografic romanesc ca dupa un secol sau cateva sa spuna ca ei au fost intai mergatorii, si pentru a sprijini initiativa, facand intre timp loby cu verisorii austrieci si desigur prusaci, cu tara tuturor posibilitatilor, America, cu democratia cea mai bine reprezentata (primul informat-primul dezinformat).., sa fie asa? Aparentele spun ca DA. Dar de ce?
Dar mai ales de ce guvernul, presedintele par ca joaca cartea anihilarii vointii noastre nationale, a industriei si agriculturii, a educatiei si invatamantului, a sanatatii si mediului, a turismului si sportului...
De ce mai degraba ascultam de exterior si nu ne facem curat in casa noastra?
Tara noastra, adica arealul geografic care de la o bucata de vreme se numeste romania, ESTE BOGAT. Adica poate asigura un trai decent locuitorilor. Daca ar fi de exemplu al germanilor sau austriecilor, poate a ungurilor, etc..,cu siguranta ca ar inflori subit.
Nu stiu daca in America sau in UK sau in Germania, Franta etc..., poate in Olanda..., o initiativa ca cea propusa de UDMR ar fi tratata cu atata indulgenta.
PERSONAL PROTESTEZ IMPOTRIVA ROMANILOR , ADICA A CELOR DIN GUVERN, A PRESEDINTELUI, CARE PARCA M-AU UITAT.