Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Emi

/ #49 Big Big bullshit

2011-12-28 23:08

Stimate Dl sau Dna, cine a creat aceasta petitie,

Daca ati citit BINE articolul - http://www.a1.ro/news/politic/basescu-atac-la-creatorul-smurd-arafat-e-dusmanul-aparitiei-a-inca-unui-sistem-privat-de-sanatate-184393.html - de pe linkul respectiv, si nu aveti absolut nici o problema cu vederea sau prelucrarea informatiilor citite, tin sa va informez ca ATI GRESIT! si ati pornit a petite fara o baza legitmia.
Dupa articolul respectiv Domnu Presedinte - tampit, bun, marinar, capitan sau om si el - vad ca e indiferent - NU pomeneste absolut nicaieri in comentariu desfiintarea SMURD, ci fondarea unei alt departament la fel ca si SMURD, dar privat.
Daca sustineti ca lucrati in domeniu - la fel lucrezi si eu apropo - ar trebui SA STITI ca ceea ce face SMURD-ul si medicii, asistentii din domeniul de specialitate este absolut remarcabil si chiar in judetul Mures se va extinde si nu desfiinta! Si daca Doamne fereste, Presedintele a a vut tupeul sa "certe" un pic pe Domnul Arafat in public pentru ca nu se inteleg asupra unei privatizari in sanatate, sa stiti ca Raed a trecut prin multe si nu moare nici el, nici SMURD-ul de la cateva cuvinte care pot fi subintelese. Echipa SMURD peste tot in tara este o echipa exceptionala, care a facut, face si VA FACE tot ce poate pentru cei care necesita ajutor.
Asa ca va rog, in viitor cititi cu atentie tematica, pe care doriti sa prelucrati pentru public si studiati-va si informati-va corect, inainte de a scormoni niste prostii, cum ati facut de aceasta data.

PS: daca comentariul meu contine greseli de ortografie sau de gramatica, nu este nevoie sa comentati:))) numai daca chiar dorit si va plictisiti. Puteti chiar sa porniti inca o petite, oricare scop ar avea acesta.