Opriti amanarile incorecte ale liberarii conditionate!

Cristina

/ #54 Catre judecatoria gaesti

2019-03-02 12:59

In data de 4 .02.2019prietena mea a fost reținută pt înșelăciune.fapt recunoscut de Partea Vătămata Lia Dumitru din localitatea Picior de Munte ia vandut un inel si o brățară cu 1000.a fost prinsă la gaesti in aceiasi zi a recunoscut fapta .a înapoiat bani celui ce la înșelat. Sau luat declarați de la amîndoi sa întomnit proces verbal.a fost lăsată să plece acasă fiind chemată pentru a doua zi 5.02.2019 sa prezentat la poliție.precizez ca a fost chemată si partea vătămata,si la presiunile Anchetatorilor de la Găsești a fost pus sa dea o altă declaratie precum ca a fost talharit si nu înșelat.in aceiasi zi ia dat prietenei mele mandat.de 24 ore.a fost prezentată la judecator de drepturi si libertăți unde i sa dat mandat de 30 zile.la data de 06--02-2019 precizez ca pe timpul anchetei a fost bătută si jignită atât fizic cat si psihic.si nu i sa dat voie la un avocat ales desi avea bani la ea să plătească un Apărător.Mandatul de arestare preventivă a fost dat pe baza rechizitoriului facut de Anchetatori.in data de 01-03-2019 a avut proces la măsura arestării preventive.unde la fel i sa prelungit mandatul cu 30 zile prietena mea a făcut recurs cu speranța că un judecător va citi si acele declarați pe care cei doi le-au dat in faza de urmărire penala.sper sa vada acest mesaj cineva si sa nu se mai faca atatea abuzuri.