Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #1162 Mentinerea posturilor universitarilor bugetari va fi platita scump de catre psihologii practicieni

2018-07-16 16:28

Se pregateste Conventia - puciul universitarilor - asupra Colegiului practicienilor si desfiintarea multor cabinete individuale de psihologie.

Bogda Ion a fost ales contraspion, trimis cu propaganda in media pentru prostirea psihologilor practicieni prvati, tratati de universitarii vicleni ca masa de "rang" inferior, masa de manevra si sacrificiu, manipulati ca votanti la urmatoarele alegeri ale colegiului.

Majoritatea psihologilor practicieni sunt  "fara experienta de viata" si "au nevoie" sa fie "convinsi"(=prostiti)= mentalitate universitara pentru perpetuarea intereselor proprii ascunse ale universitarilor (protejarea normelor la catedrele universitare si vanzarea obligatorie a manualelor scrise de "dumnezeii psihologiei"),  pozitie exprimata prin gura lui Bogdan Ion.

Bogdan Ion declara ca ii sustine la viitoarele alegeri pe universitari si pe reprezentantul universitarilor, pe Dafinoiu - "aparent retras si tacut"...conform proverbelor: "mutu tace dar le face si mutu f...e pamantul" si le recomanda "fara interes propriu"ps. practicieni sa ii VOTEZE la urmatoarea Conventie a CPR doar pe universitari si manualele lor "unicii competenti ai profesiei de psiholog practician"

Cine ii sustine la vot la Conventia Nationala pe reprezentantii ps.practicieni privati neuniversitari, pentru comisiile din Colegiul Psihologilor?

Ps.practicieni privati au interesul sa fie reprezentati in comisii ps.practicieni si nu de doctori universitari, bugetari neevaluati psihologic, fara experienta practica in cabinet, deveniti dusmanii ps.practicieni!

Pe acesti universitari, neevaluati psihologic periodic, unii cu accentuari si vizibile tulburari psihologice, aroganti si violenti, mandri si vicleni,  NU STIU SI  NU II INTERESEAZA, ce paine se mananca din practicarea privata a psihologiei, au intepenita in cap mentalitatea gresita ca psihologul privat trebuie obligat/fortat sa cheltuiasca miliarde de lei cu formarea la universitatile lor de stat, sa stea drepti si oricand la cheremul lor, sa le suporte toate mofturile si abuzurile titularilor catedrelor , sa devina slugi inrolate la studii universitare pana la moarte! Pastrarea catedrelor universitare, vanzarea manualelelor obligatorii si a testelor ps. sunt scopurile absolute ce vor fi impuse obligatoriu/fortat, calcand pe cadavre , cinic, totul pe cheltuiala ps.practician.

Bogdan Ion bugetarul ii considera pe reprezentantii ps. practicieni ca fiind de nivel doi, neimportanti pentru colegiu, un fel de incompetenti profesional, nevrednici de a face parte din viitoarele comisii ale colegiului. Doar e universitar bugetar!

Mentinerea catedrelor si a posturilor universitarilor bugetari va fi platita scump de psihologii practicieni! Asta e scopul universitarilor bugetari, in conditiile micsorarii drastice a nr. de studenti la buget. Efectele saracirii tarii vor fi resimtite dublu de psihologii practicieni ce vor fi aruncati leilor universitari pentru a fi devorati, saturandu-se pe ei si famillile lor.

Bodan Ion cere recunoasterea eforturilor universitarilor: "Universitaria a facut eforturi de cand are puterea in colegiu"!?

"Eforturi" in interesul cui?

Realitatea ultimelor luni a demonstrat  ca "eforturile"  universitaria, facute prin actiunile viclene ale universitarilor din CPR, au fost ascunse ps.practicieni, manifestarea excesului de putere a universitarilor s-a facut prin actiuni SOC, contra intereselor si fara stirea psihologilor practicieni vazuti in mentalitatea universitaria in contiunuare ca vaci de muls, cheltuitori si chinuitori ai propriilor familii pana la moarte! Totul in interesul si pentru fericirea lor si a familiilor universitarilor. 

Mentinerea posturilor/catedrelor universitarilor bugetari, e platita pe spatele si cheltuiala ps.practicieni. Eforturile facute de psihologii practicieni pana acum vor deveni gunoi, Universitarii COPSI nu le vor mai recunoaste! Antecedente de nerecunoastere a eforturilor psihologilor practicieni au fost in exces, se va intari ca practica discriminatorie a CPR- universitarii vor reglementa exclusiv in interesul lor pentru asi mentine posturile la catedra si asi vinde testele si manualele. Ps. practicieni vor deveni slugi ale universitarilor, pe cheltuiala lor, pana la moarte.Nici o institutie nu ii va apara. Cei ce vor ramane pe piata vor muri practicand profesia saraci, cu manualele si legea universitarilor in mana!

Tot Bogdan Ion sugereaza "nevinovat si neinteresat" psihologilor practicieni votanti sa aleaga prin vot la urmatoarea Conventie un grup de interese"competent", format exclusiv tot din universitari, Pentru ei universitarii ps. practicieni conteaza doar ca platitori de cotizatii si taxe, pana la moarte. Vor reglementa doar binele universitarilor.Vor arunca firimitori ca sa va insele ca interesele lor in cpr fara ai include si interesele ps. practicieni. Cu viclenie! Odata ajunsi din nou la putere vor urma 4 ani de orgii universitare, efectele se vor resimti ani multi asupra ps, astrfel  ca n.practicieni. Nu vor mai conta urmatoarele alegeri. peste 4 ani. Profesia va fi deja vanduta universitarilor si Ministerului Educatiei.

Pai nu e si Bogdan Ion universitar? 

Votati echipa universitarilor daca sunteti psihologi practicieni  "fara experienta de viata" si aveti nevoie "sa fiti convinsi" de universitarul Bogdan Ion despre "bunele intentii" ale universitarilor!

Dupa instaurarea domniei universitarilor in cpr urmeaza: examene nationale platite pentru ps.practicieni, manifestari si actiuni vizibil interesate de respingere la aceste examene a psihologilor practicieni de catre universitari cu scopul incasarii repetate a taxelor, practica frecvent exersata a universitarilor bugetari, obligarea la cumpararea si memorarea ca animalele a cartilor "ilustrilor"dr. universitari, discriminarea practicienilor ce nu se supun neconditionat metodelor abuzive ale universitarilor, dispret si injosire a ps.practicieni din partea universitarilor, scoaterea de pe piata a cabinetelor unor psihologi practicieni, nerecunoasterea anilor anteriori de eforturi financiare si ,psihice in profesie a ps.practicieni, intoarcerea repetata, la nesfarsit pentru evaluare a ps. practicieni la facultatile de stat ,preferatele universitarilor bugetari, reglementari si iar reglementari fara drepturi, sclavie universitara impusa asupra psihologilor practicieni pana la moarte!

Dumnezeu cel viu e singurul ce va ajuta ps. practicieni in lupta dusa cu dusmanii -universitarii bugetari si vanzatorii- profesiei de psiholog practician.