NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

Ion al României

/ #6 Casa Regala

2018-03-18 12:32

Casa Regala nu mai exista.

Toata mascarada cu Regele care a predat (Capitulat) la 23 august 1944 Tara pe care trebuia sa o apere Rusiei si care a trimis in prizonierat si la moarte peste 150 000 soladati trebuia judecat pentru crime impotriva umanitatii. Se spune ca prin intoarcerea armelor impotriva nemtilor au fost salvate sute de mii de vieti prin scurtarea razboiului! Adica nu ne-au ajuns cei morti pana atunci pe frontul de est mai trebuiau si umiliti cei care au mai ramas !!

Simple speculatii.

Daca Regele il lasa pe Antonescu sa-si faca treaba (caci toti stiau de Armistitiu lui Antonescu agreeat de Stalin, armistitiu care se gasea in mana TRADATORULUI Mihai).

In proclamatia catre tara Mihai minte Tara precum ca s-a incheiat un Armistitiu cu Puterile aliate !!??.

De fapt voia sa-si aroge meritul de a beneficia de Armistitiu lui Antonescu ceea ce Stalin n-a vrut sa auda. Abia in 12 sept. reuseste CLICA de la PALAT sa INCHINE TARA lui STALIN si urmarile se vad si azi.

Sa nu uitam ca odata cu Capitulatularea Armata Romana aflata pe front a fost si dezarmata si tot echipamentul luat de STALIN.

Deci care sunt meritele lui MIHAI ?

Trebuie sa recunosc ca a avut si merite si acestea au fost rasplatite de STALIN cu cea mai inalta decoratie a Comunistilor ! si era normal ?.

La PALAT a functionat si prima celula Comunista din Romania (după intrarea in ilegalitate a comunistilor) din care facea parte si Miahai si Maniu si Bratianu si Sanatescu manipulati de Patrascanu... 

Asa se explica rapiditatea cu care Mihai s-a debarat de cel care l-a pus Rege si i-a adus Mama in tara si numai in 24 de ore deja erau in drum spre Moscova. De ce nu l-a tinut Mihai pe Antonescu in Tara, doar mai fusese inchis la Manastire Bistrita de taca-su ? Pentru ca de fapt seful Celulei Comuniste de la Palat era insusi Tatucu STALIN.

Vorba lui ȚUTEA ...

 

 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...