NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici ! / Anunțuri / SENATUL ROMÂNIEI NU A PUBLICAT, pe site, AVIZELE NEGATIVE ALE GUVERNULUI ŞI MINISTERULUI JUSTIŢIEI / Comentarii

petru

#1 Un pic ciudat ???

2018-01-11 14:06

Ciudat sau nu, romanii hranici sau nu, de pe urma lor rezulta bugetul Romanie pe care domnul Tariceanu vrea sa-l faca cadou mostemitorilor fostei familii regale, mda, da de ce nu au voie sa ceara si romanii "salariul pe un an" cu termen de gratie de "un an" in care sa nu munceasca, adica sa munceasca pentru slariul pentru un an in ... anul urmator !. Ca este dearnic domnul Tariceanu cu bugetul Romanie este explicabil, ca doar nu da din "propriul buzunar", cand faci cadouri gratuite pe banii altora ...


Musafir

#2

2018-01-11 15:11

Corecta opinia primului ministru

Musafir

#3

2018-01-15 10:00

Să ne scutească! Ori plătesc chirie de la început, ori dispar! Fără perioadă de graţie!

Musafir

#4

2018-01-16 10:25

Am inteles ca o parte din membri familiei fostului rege Mihhai si acel Paul lambrino au in buletin ca prenume "al Romaniei".cum de s-au eliberat asemenea acte de identitate ,conform carei legi?

MONICA PETRUŢ
Autorul acestei petitii

#5 Re:

2018-01-18 11:13

#4: -  

Referitor la numele "Al României",

am scris mai multe explicatii pe Facebook, 

in comentariile la postarea din 12 ianuarie,

ce poate fi gasita pe pagina mea, la acest link: 

https://www.facebook.com/MonaPetrut/

Daca nu puteti accesa link-ul sau

daca nu gasiti postarea, sa-mi spuneti si 

voi copia acele comentarii si le voi posta aici.

Ion al României

#6 Casa Regala

2018-03-18 12:32

Casa Regala nu mai exista.

Toata mascarada cu Regele care a predat (Capitulat) la 23 august 1944 Tara pe care trebuia sa o apere Rusiei si care a trimis in prizonierat si la moarte peste 150 000 soladati trebuia judecat pentru crime impotriva umanitatii. Se spune ca prin intoarcerea armelor impotriva nemtilor au fost salvate sute de mii de vieti prin scurtarea razboiului! Adica nu ne-au ajuns cei morti pana atunci pe frontul de est mai trebuiau si umiliti cei care au mai ramas !!

Simple speculatii.

Daca Regele il lasa pe Antonescu sa-si faca treaba (caci toti stiau de Armistitiu lui Antonescu agreeat de Stalin, armistitiu care se gasea in mana TRADATORULUI Mihai).

In proclamatia catre tara Mihai minte Tara precum ca s-a incheiat un Armistitiu cu Puterile aliate !!??.

De fapt voia sa-si aroge meritul de a beneficia de Armistitiu lui Antonescu ceea ce Stalin n-a vrut sa auda. Abia in 12 sept. reuseste CLICA de la PALAT sa INCHINE TARA lui STALIN si urmarile se vad si azi.

Sa nu uitam ca odata cu Capitulatularea Armata Romana aflata pe front a fost si dezarmata si tot echipamentul luat de STALIN.

Deci care sunt meritele lui MIHAI ?

Trebuie sa recunosc ca a avut si merite si acestea au fost rasplatite de STALIN cu cea mai inalta decoratie a Comunistilor ! si era normal ?.

La PALAT a functionat si prima celula Comunista din Romania (după intrarea in ilegalitate a comunistilor) din care facea parte si Miahai si Maniu si Bratianu si Sanatescu manipulati de Patrascanu... 

Asa se explica rapiditatea cu care Mihai s-a debarat de cel care l-a pus Rege si i-a adus Mama in tara si numai in 24 de ore deja erau in drum spre Moscova. De ce nu l-a tinut Mihai pe Antonescu in Tara, doar mai fusese inchis la Manastire Bistrita de taca-su ? Pentru ca de fapt seful Celulei Comuniste de la Palat era insusi Tatucu STALIN.

Vorba lui ȚUTEA ...

 

 


Musafir

#7

2019-04-10 19:52

Ma tot gindesc, ... .. dupa ce , numitul Carol a venit cu acte false in tara si instalat de niste tradatori , ca (rege) , Maria(numita regina) , a facut cumparaturi colosale (nejustificate) de la Marea Britanie, pentru a creste bugetul Angliei si a risipi bugetul Romaniei,,Ferdinant a dat tot tezaurul ,, nu prea este clar cui", tot pentru interesul lui si al strainilor, nepotul Carol , a furat cit a poftit muschii lui (si chiar ceilalti doi dinnaintea lui au facut la fel), iar Mihai , un fel de terchea - berchea , care a avut doar regenta de vreo doua ori , in timp ce tatal lui risipea prin lume furaciunile pe care le-a facut Romaniei, ma gindesc cum mai pot fi romani asa naivi sa creada in regalitate , Pe timpurile cind au exploatat crunt tara acesti impostori , acesti indivizi dubiosi , bietii romani au trait cele mai crunte vremuri.Nu m-am putut abtine sa nu fac macar un -rezumat al rezumatului , celor intimplate . Oare cum putem sa scapam de asemenea paraziti atit de periculosi. Nu am cunostinte juridice ca sa stiu cum sa procedez in mod legal , la stirpirea profitorilor paraziti, dar despre aceasta familie , am auzit foarte multe de la batrini care au mai prins acele vremuri



Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...