Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei


Musafir

/ #413

2017-11-29 08:17

ILS, facebook

Asociația Escrocilor din România organizează un protest “spontan” astăzi, la orele 20,00, în Piața Victoriei, împotriva sentințelor instanțelor judecătorești care nu le permit escrocilor să controleze Colegiul. Toți escrocii români care doresc atestate de liberă practică false sunt rugați să lase deoparte Facebook-ul sau escrocheriile programate astăzi și să fie prezenți! Escrocii din “sistemul” de stat, care participă la protest, vor beneficia de o reducere cu 50% la achiziția atestatelor false, fabricate astăzi la facultate, la achiziția diplomelor de master/formare organizate de escroci sau la achiziția testelor nevalidate pe populația românească! Organizatorii nu asigură protecția sau transportul dacă intervine Jandarmeria!

REALITATEA UNEI BRESLE... RIVULUȚIA ESCROCILOR!

Într-o filială teritorială a Colegiului, o cocoană cu gura mare și roșie, pe lângă care Coana Chirița e o umbră palidă, face rivuluții... se autointitulează președinte, pătrunde în sediu fără drept, convoacă membrii la ședințe, dezinformează în stânga și-n dreapta, sechestrând ștampila și un laptop ale instituției.  În timpul acesta, secretarul filialei ridică neputincios din umeri, scuzându-și pasiva complicitate...

DESCHIDE-ȚI MINTEA!

Marcela Anamaria Suntem nebuni. Cu totii. 

Poliția Psihologiei De ce spuneti asta? Blocajul institutional este rezultatul abuzurilor din ultimii 12 ani, abuzuri care vor fi dezvaluite cand ILS va parasi sediul. E el nebun pentru ca nu vrea sa ajunga la inchisoare dupa 12 ani de jaf? Suntem noi nebuni pentru ca vrem sa spargem buba de puroi? 

Marcela Anamaria ILS nebun ca a construit o iluzie bolnava, noi restul ca 12 ani nu am avut macar un reprezentant lucid care sa opreasca toata tarasenia. Acum facem re-start dupa re-start pe un pacient care agoniza de 12 ani. Pe cand procedura de resuscitare va reusi pacientul va fi mort de mult...Imi pare rau daca am jignit. Nu sunt emoticoane adecvate pentru a transmite cu cata amaraciune am spus ca suntem nebuni.

Poliția Psihologiei Au fost momente in care unii dintre reprezentantii nostri au luat atitudine. Dar au fost mai multe momentele in care majoritatea reprezentantilor nostri nu ne-au reprezentat, ci au protejat infectia.