Manifest impotriva violentei la adresa copiilor


Musafir

/ #17

2011-11-19 17:01

Buna,

Sper ca aceasta petitie sa ajunga si in atentia autoritatilor romane.

Momentan situatiile de genul abuzurilor de orice fel se schimba foarte lent, intrucat oamenii din societatea actuala nu profita de oportunitatile, inclusiv legale, care li se au pentru remedierea problemelor din societate, iar din partea autoritatilor de specialitate interesul nu este prea evident.

Si mai rau este faptul ca oamenii insasi nu sprijina activ astfel de initiative, nu cauta ei solutii, nu se unesc pentru un anume scop constructiv pentru ei si societatea in care traiesc, asteapta ca schimbarea sa vina din CER sau de la GUVERN, iar pana acum li s-a aratat, sper ca destul de clar, ca asteptarile lor nu au fost indeplinite nici de CER, nici de GUVERN. Cu totii se comporta ca niste roboti, se trezesc dimineata, se duc la munca, vin acasa, se uita la televizor, duc copii la culcare, si a doua zi reiau aceste activitati.

Chiar nu mai intereseaza pe nimeni si nu se mai intreaba nimeni daca asta e tot ce pot face pentru ei si viitorul lor in aceasta societate?

In lumea asta daca vrei sa ai lege si dreptate trebuie sa lupti, sa-ti exprimi clar opiniile si sa-ti asumi responsabilitatea pentru actiunile si faptele tale.

Oamenii secolului XXI mai au mult de invatat vizavi de gestionarea eficienta a problemelor lor. Important este sa vrei sa aduci o schimbare constructiva in viata ta, in societate, in profesia ta!

Spor la strangerea de semnaturi!