CEI CE IUBESC NUMELE STEAUA BUCURESTI AU DECIS: STOP HAOSULUI

FCSB(e)STEAUA

/ #339

2016-08-30 13:12

Steaua=FCSB, niciodata nu ma voi dezice de unica noastra echipa, indiferent prin ce momente trece sau cate "colturi are stema". JOS TALAPAN SI BOROI, MILOGII SI TRADATORII DE CULORI!!! Armata sa-si vada de problemele ei si sa lase fotbalul care este privat la cerinta uefa/fifa.

La dinamo sau rapid, tot cluburi cu trecut departamental nu exista aceiasi situatie pentru ca CS-urile lor nu sunt conduse de tradatori sau respectivii pagubesc statul aparandu-si culorile???

Sunt primarii ce sustin echipe, dupa putere, cu facilitati sau chiar premieri financiare, VOI TRADATORILOR nu numai ca nu ajutati, va luptati sa SABOTATI echipa noastra!!!

PRADUITORILOR, NUMAI LA BANI VA ESTE GANDUL, voi impreuna cu clanurile de bisnitari pe interes ce populau peluzele pt. foloase.

Astept ca statul Roman, dupa alageri sa aiba parte de un ministru drept la Mapn si sa inlocuiasca hienele de la CSA cu militari adevarati ce doresc binele la tot ceea ce inseamna STEAUA BUCURESTI chiar daca SOARTA a decis sa devenim club privat (performant din fericire)!!!!!

Forza STEAUA/FCSB, JOS TALPANII SI BOROII!