MPFM - Reality-show : realitate sau regie?

Cuba_libre
Musafir

/ #15 15 noiembrie 2011 TEORIA CONSPIRATIEI (autor: publicul!)

2011-11-15 15:09

Alta mizerie de emisiune.

- Debut gretos al emisiunii cu flatulenta lui Catalin in bucatarie (moderatoarea nu vrea sa discute despre asta, fiind foarte pudica, insa lasa sa se intample totul in continuare- nu ia atitudine si nu transmite ca producatorii emisiunii, comisia de decizie vor lua masuri)

-Alexandru si Irina vorbesc cu lavalierele inchise in pauzele de publicitate (si li se pare normal). Moderatoarea nu aduce in discutie regulamentul, nu il invoca (probabil ca nu il stie nici ea).

-Concurentii isi adreseaza unii altora invective, jigniri (prea multe, insuportabil de multe)

-Diana afirma ca Adrian stie toate materialele. Cum ar putea sa le stie el daca publicul stie despre concurenti ca acestia nu vad materialele, ci doar le aud (si asta foarte rar). Moderatoarea nu ii reaminteste Dianei ca Adrian nu are de unde sa stie toate materialele. De ce oare? Unde este adevarul?? Regia are multe scapari!

-Moderatoarea citeste definita cuvantului "panarama" din DEX, si apoi pune in discutie definitia acestui invectiv. In felul asta se aplaneaza conflictele??? Nu cumva strategia producatorilor emisiunii este INSTIGAREA LA CONFLICTE, VIOLENTA VERBALA, URA, DISENSIUNI???? De ce se discuta acest subiect daca Diana si Adrian au afirmat la unison ca au facut un pact de neagresiune verbala????? CINE NU DORESTE CONSENS INTRE CONCURENTI???

 

-Moderatoarea afirma ca nu isi permite sa redea anumite mesaje scrise de public. Ce este curios este ca ANTENA1 ISI PERMITE SA DIFUZEZE O MIZERIE DE EMISIUNE SI O FACE FARA REGRETE..

 

-Se pune in discutie calitatea de actor a concurentei Andreea... DUPA DOUA LUNI DE DISCUTII pe Facebook.

Discursul Sandei  in favoarea Andreei este neconvingator.

 

- Catalin este intrebat  direct daca este actor si neaga. Zice ca a facut figuratie cand era mai mic. Mai nou, Antena1 promovati si minciuni???

 

Concurentii reclama lipsa regulilor de comportare in casa! Ar accepta chiar prezenta unui reprezentant al comisiei de decizie in casa,  care sa le spuna cand gresesc si care sa ii pedepseasca daca gresesc. FANTASTIC..

 

CULMEA EMISIUNII: Moderatoarea considera ca publicul face o teorie a conspiratiei... Foarte interesant.. Iarasi este desconsiderat publicul.