NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !


Musafir

/ #11

2016-08-15 11:36

CARE „casă regală” într-o republică, suntem nebuni??? UNDE au văzut șmecherii ăștia așa ceva, la americani? La francezi? La nemți? CE regim poate avea într-o republică numita „casă regală”: fundație, ONG...??? Suntem nebuni??? Și să facă... ce? De când „păstrătorul tradițiilor naționale și al valorilor statului român modern, promotor al dezvoltării României” e... UN ONG??????
Adică să dăm minimum 4,5 MILIOANE EURO ANUAL unor căpușe care să fie o AUTORITATE SUPREMĂ (în baza a ce???) de RECUNOAȘTERE a TRADIȚIILOR și SIMBOLURILOR SUVERANITĂȚII? Trebuie NEAPĂRAT să existe o autoritate supremă care „să acorde denumiri cu semnificație istorică regală, diplome și alte forme de recunoaștere” diverselor entități pentru a le recunoaște valoarea?
Trebuie musai să existe „Fundația Casa Regală” ca să se recunoască o calitate a produselor și serviciilor companiilor care funcționează pe piața românească??? Păi, asta o poate face și Camera de Comerț, care nu-i casă regală!
Cum Dumnezeu fac americanii toate astea fără să aibă o casă regală??? Dar francezii, nemții ș.a.???
Nu putem da cele 4,5 milioane de euro unor aziluri de bătrâni și să creștem pensiile veteranilor de război??? Chiar suntem nebuni și nu avem ce face cu banii???




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...