Petitie pentru pastrare a rezultatului "3" la en matematica

Schlossadler
Musafir

/ #297 Beizadelele smiorcăte să pună mâna pe carte!

2016-06-30 14:57

1. Orice funcție își are reprezentarea în ordinea firească: domeniul de definiție de-a lungul axei absciselor și valorile funcției (codomeniul) pe axa ordonatelor.

2. Un alt indicator logic ce putea fi luat în considerare, în vederea identificării corecte a categoriilor înscrise pe axe, este dat de linia corespunzătoare valorii 3 de pe axa OY: adoptând raționamentul defectuos al beizadelelor smiorcăite, ar rezulta nonsensul prin care nota 3 ar fi fost obținută CUMULATIV de 5, 9 și 10 elevi.

3. Dacă ar fi fost atenți la cei 4 ani în care au irosit timpul inutil în clasă, ar fi intuit că o clasă de nivel gimnazial NU POATE SĂ AIBĂ 52 de elevi, astfel cum ar rezulta din însumarea valorilor de pe axa OX.

Enunțul problemei precizează clar: „notele obținute de elevii unei clase a VIII-a”

Nu era nevoie ca elevii să cunoască prevederile art. 63, alin. (1), lit d) din Legea învățământului nr 1/2011 ca să-și dea seama că o clasă cu 52 de elevi e puțintel cam aglomerată și nu se aseamănă cu clasa în care și-au definitivat ei cursurile gimnazale după metoda dârei evanescente lăsată de o rață prin apă.

Concluzii:

a) BAREMUL SĂ RĂMÂNĂ ASTFEL CUM A FOST PROPUS.

b) beizadelele să pună mâna pe carte.