Petitie anti-petitie

Unelev

/ #229 Pentru cei care au pus 3.

2016-06-30 12:23

As vrea sa spun ceva tuturor care au pus 3 si se dau mari matematicieni, cu argumente precum note de la 0 la 8 etc. Oameni buni, daca tot insinuati ca stiti sa cititi un grafic, ar trebui sa stiti ca acel 0 apartine atat axei ox ,cat si axei oy , si ca nici numarul "0" de elevi nu exista.. 0 sau O reprezinta originea graficului, nu era doar pe oy.. Voi care ii faceti pe cei cu 8 prosti. Intr-adevar, subiectul e formulat corect, fiecare a stiut ce trebuie sa faca, insa legenda aceea nu isi avea rostul in aceasta situatie. Legenda indica faptul ca (,) coloanele ar reprezenta numarul de elevi, fiind reprezentata cu aceeasi culoare. Intr-adevar, logic nu era sa fie note pana la 8 , sau 50 si ceva de elevi,insa nu e obligatoriu sa existe copii cu 10 la un test, sau un numar fix al unor elevi. Eu zic sa mai lasati din rautate, au gresit multi copii buni, pe care chiar nu ii poate acuza nimeni ca nu stiu sa citeasca un grafic.. Si sa fiu sincera, 95% din voi astia care au pus 3 nici nu s-au gandit, si vin dupa cu comenatrii de genul " ha, era logic". Ha spun si eu, ca nu era.. A da , daca legenda aceea nu exista, si ne lasau sa judecam numarul elevilor din clasa ,si sistemul de notare da, in aceasta situatie nu mai avea nimeni scuza, era vorba de atentie si de logica fiecaruia de a alege corespondenta potrivita. Insa in situatia data, corect ar fi sa aiba toti sanse egale, majoritatea celor cu 3 ,cei rautaciosi au pus si ei acolo la nimereala si acum sunt mari cititori de grafice care merita nu stiu ce loc la nu stiu ce liceu? Si cu copiii buni care au incercat sa gandeasca graficul si in ciuda "anomaliilor" la sist de notare si elevi  dar au ales 8? Copii olimpici care isi merita locul la un liceu de varf? Ii lasam pentru cei care au pus 3 , cu logica lor"din amintiri"? Eu am pus 3, dar nu ma numar printre cei care nu au creier,insa au o rautate de nedescris.:) ar trebui sa va deschideti mintile,si sufletele, si sa va puneti in pielea mai multora, chiar daca vorbeste rautatea si lacomia din voi