Educatie de nota 10

Mama disperata

/ #261

2016-06-12 22:09

Degeaba ne chinuim sa ii determinam pe guvernanti sa schimbe ceva, chiar daca ar schimba, problema este la cadrele didactice. Am un copil in clasa a 3 a si chiar daca a primit manuale intr_un final, invatatoarea nici nu le_a deschis, ci a lucrat pe 3 culegeri la romana si 2 la matematica. Calificativele? Ei, ele se pun pe relatii. Sunt nu slabi, foarte slabi pregatiti profesorii! Ce pregatire sau deontologie profesionala au ei, cand nu sunt promovati copii decat cei cu pile? Copilul meu care exceleaza la  invatatura nu a primit in cei 4 ani niciun BRAVO de la invatatoare, nici macar dupa ce a luat locul 1 la multe concursuri scolare. Cum se motiveaza copiii in aceasta tara? Sistemul este groaznic, profesorii sunt un dezastru, copiii din clase sunt foarte rai si invidiosi. Nu asta era sistemul in care am crescut eu!!!! Am avut norocul sa fiu eleva pe vremea lui Ceausescu, unde profesorul era bine pregatit, materiile nu erau atat de stufoase, iar copiii erau mai blanzi si prietenosi. IL VREAU PE CEAUSESCU INAPOI!!!