Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

OLTCHIM

/ #46730 Dragoș Pîslaru, noul ministru al Muncii

2016-04-19 09:26

Premierul Dacian Cioloș l-a propus pe consilierul economic din echipa sa Dragoș Pîslaru pentru funcția de ministru al Muncii. Klaus Iohannis a semnat decretul de numire.

Actualizare 11:40. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul pentru numirea lui Dragoș Pîslaru la șefia Ministerului Muncii. Ceremonia depunerii jurământului va avea loc astăzi, la 18:00.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dragoș-Nicolae Pîslaru în funcţia de Ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Totodată, Klaus Iohannis a semnat și decretul prin care ia act de demisia Anei Costea.


 

Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui României Klaus Iohannis propunerea de numire în funcția de ministru al Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a domnului Dragoș Nicolae Pîslaru”, precizează Guvernul într-un comunicat de presă. 

Dragoș Pîslaru este consilier de stat pe politici economice la Cancelaria premierului, din decembrie 2015.

Prim-ministrul Dacian Cioloș și președintele Klaus Iohannis ar urma să aibă în această după amiază o întrevedere la Palatul Cotroceni.

Funcția de ministru a rămas liberă după demisia de săptămâna trecută a Anei Costea.

Dragoș Pîslaru a fost director într-o companie de consultanță pe probleme economice. Este născut în 1976, este licențiat în economie internațională la ASE București.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/